• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Свято дня друзів пройшло в Покровському ЗДО “Топольок”

eye

1213

27.06.2019 08:50

RSS

img

Вже стало доброю традицією для дитячого садочку “Топольок” запрошувати до себе гостей. Це свято називають Днем друзів. Мета такого заходу - сформувати у дітей уявлення про доброту, дружні взаємини та створити позитивних емоційний настрій у дошкільнят.

День друзів проводився у яскравій, сучасній та цікавій дітям тематиці - космічній. До дитячого садочку завітали інопланетяни з планети Забіяка, які вчили дітей не сваритися. 

На свято приїхали гості з ЗДО “Капітошка” (м. Родинське), а також завідувачі  дитячих садочків “Росинка”, “Світлячок”, “Вербонька”, “Сонечко”, “Одуванчик”, “Калинонька”. Від “планети освітян” були присутні заступник міського голови Андрій Луганський, начальниця відділу освіти Марина Голуб, фахівець з дошкільної освіти Оксана Гіда  та методистка міського методичного кабінету Лариса Гуртова. 

Діти із задоволенням грали в різноманітних локаціях та залюбки виконували веселі завдання, що давали  інопланетні гості. Наприкінці святкування на знак дружби малеча випустила в небо повітряні кульки. А яке ж свято без подарунків? Великі піньяти подарували дітлахам “інопланетяни”, а від Покровської міської ради завідувачі садочків “Топольок” та “Капітошка” отримали для своїх вихованців набори малювання та набори для пісочниць. Від мера міста малечу пригостили морозивом.

Такі заходи вельми важливі для виховання добра та альтруїзму, для навчання роботі в команді та дружнім стосункам.

Свято залишило багато позитивних емоцій у дітей, у батьків та у всіх присутніх. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

12

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

16

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію