• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Слов’янську відбувся обласний фестиваль з робототехніки «RoboSmart Dn.Ua»

eye

1298

24.06.2019 14:35

RSS

img

За останній місяць, пройшло дуже багато заходів, пов’язаних з так званою STEM-освітою: Robo-Схід у Краматорську, Robotica у Києві. В обох випадках, учасниками заходів були команди з міста Покровська. Й не дивно, що вони вирішили випробувати себе втретє.

Так, 15 червня у місті Слов’янськ відбувся обласний фестиваль з робототехніки «RoboSmart Dn.Ua». До складу покровської делегації ввійшли декан факультету КІТАЕР Петелін Едуард Анатолійович, доцент кафедри електричних технологій Штепа Олександр Анатолійович, аспіранти Прокушев Андрій та Ірина Данило, студенти Удинська Анна, Качан Данило, Аносов Юрій, Чельтер Ігор, Кіряєв Микита і Білянський Сергій, учні та викладачі ліцею «Надія» разом ЗОШ №2 та 12.

Окрім них, учасниками фестивалю стали 40 команд з усієї Донецької області. Під час заходу учасники змагались у дев’яти номінаціях за чотирма напрямками – кегельринг, робосумо, робофутбол та слалом.

Поки покровські школярі, у складі команд «Т-1000» та «Big Brains», змагалися у номінаціях робосумо та слалому, викладачі, вчителі та студенти були задіяні у демонстраційній зоні, де були представлені різноманітні науково-технічні поробки.

На іншій локації заходу відбувся форум SMART PICNIC, під час якого місцеве самоврядування мало змогу обмінятись досвідом електронного врядування з представниками інших країн та міжнародних донорських організацій.

Фестиваль «RoboSmart Dn.Ua» пройшов за ініціативи та підтримки Донецької облдержадміністрації, громадської організації «Інноваційні освітні технології», Програми розвитку ООН та інших партнерів заходу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

53

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію