• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Слов’янську відбувся обласний фестиваль з робототехніки «RoboSmart Dn.Ua»

eye

1350

24.06.2019 14:35

RSS

img

За останній місяць, пройшло дуже багато заходів, пов’язаних з так званою STEM-освітою: Robo-Схід у Краматорську, Robotica у Києві. В обох випадках, учасниками заходів були команди з міста Покровська. Й не дивно, що вони вирішили випробувати себе втретє.

Так, 15 червня у місті Слов’янськ відбувся обласний фестиваль з робототехніки «RoboSmart Dn.Ua». До складу покровської делегації ввійшли декан факультету КІТАЕР Петелін Едуард Анатолійович, доцент кафедри електричних технологій Штепа Олександр Анатолійович, аспіранти Прокушев Андрій та Ірина Данило, студенти Удинська Анна, Качан Данило, Аносов Юрій, Чельтер Ігор, Кіряєв Микита і Білянський Сергій, учні та викладачі ліцею «Надія» разом ЗОШ №2 та 12.

Окрім них, учасниками фестивалю стали 40 команд з усієї Донецької області. Під час заходу учасники змагались у дев’яти номінаціях за чотирма напрямками – кегельринг, робосумо, робофутбол та слалом.

Поки покровські школярі, у складі команд «Т-1000» та «Big Brains», змагалися у номінаціях робосумо та слалому, викладачі, вчителі та студенти були задіяні у демонстраційній зоні, де були представлені різноманітні науково-технічні поробки.

На іншій локації заходу відбувся форум SMART PICNIC, під час якого місцеве самоврядування мало змогу обмінятись досвідом електронного врядування з представниками інших країн та міжнародних донорських організацій.

Фестиваль «RoboSmart Dn.Ua» пройшов за ініціативи та підтримки Донецької облдержадміністрації, громадської організації «Інноваційні освітні технології», Програми розвитку ООН та інших партнерів заходу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

48

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію