• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Важливість адвокації для поліпшення місцевого законодавства в сфері надання бізнес-послуг обговорили на засіданні Комітету по малому та середньому бізнесу

eye

1342

18.06.2019 16:23

RSS

img

За підтримки Проектів USAID «Економічна підтримка Східної України» та «Демократичне врядування у Східній Україні» відбулося засідання Комітету по малому та середньому бізнесу Донецької ТПП у форматі круглого столу на тему «Адвокація для поліпшення місцевого законодавства в сфері надання бізнес-послуг».

В ході роботи якого, були розглянуті питання «Адвокація в сфері надання бізнес-послуг. Термінологія» (доповів Мукомел Іван - менеджер по імплементації проектів, Проект USAID «Демократичне врядування у Східній Україні») та «Щодо проблемних питань розвитку малого і середнього бізнесу.

Що Вам заважає розвивати бізнес?» - дискусія пройшла в форматі «вільний мікрофон» звертаємось до Вас з проханням формувати пул проблемних питань, які заважають розвитку бізнесу, та надсилати їх до секретаріату Комітету до 21 червня п.р. за телефоном: моб. +38 (050) 347-85-73;

е-mail: oleg.bedzay@donetskcci.com (контактна особа - Олег Миколайович Бедзай).

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровський центр соціальних служб надає всебічну підтримку родинам, які опинились у складних життєвих обставинах

Робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центру соціальних служб, робота якого спрямована на консультування, соціальний супровід, психологічну підтримку та надання допомоги постраждалим.

eye

41

Новини громад

21 травня 2024 15:06

Перепрофілювання освітніх закладів у Покровській громаді: громадське обговорення та стратегічні рішення

Питання оптимізації залишається актуальним для галузі освіти протягом останніх років, оскільки щорічний аналіз мережі закладів освіти змушує шукати раціональні форми функціонування і розвитку як дошкільної, так і загальної середньої освіти.

eye

75

Новини громад

21 травня 2024 11:24

Волонтери World Central Kitchen продовжують забезпечувати гарячими обідами підопічних терцентру та евакуйованих громадян

Покровська МВА завдяки спільним зусиллям з міжнародними організаціями зміцнює свою спроможність долати труднощі війни та продовжує надавати необхідну допомогу тим, хто цього потребує.

eye

25

Громада 1

21 травня 2024 10:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію