• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Запрошуємо підприємців Покровська до участі в Проекті

eye

1493

11.06.2019 16:53

RSS

img

Представники малого бізнесу зможуть визначити та окреслити майбутнє Покровська в Стратегічному плані економічного розвитку міста.

Покровська міська рада та фахівці USAID запрошують підприємців міста взяти участь у USAID “Економічна підтримка Східної України”  для створення сценарію розвитку громади.

Вклад кожного городянина вкрай важливий для будування майбутнього міста, та саме мале та середнє підприємництво створюють підґрунтя для економічного і соціального розвитку території. Отже, запрошуємо представників бізнес-спільноти Покровська до спільної розробки економічної стратегії розвитку міста. Лише співпраця та відданість всіх лідерів громади можуть забезпечити реальне досягнення стратегічних цілей плану економічного розвитку міста.

Щоб взяти участь у цьому Проекті, перейдіть за посиланням та заповніть анкету: http://bit.do/eUKf2

Дедлайн подачі заявок до 17.06.2019 р.

Нагадаємо, що Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та розрахований на п'ять років. Після конфлікту на Сході України, Проект USAID надає можливість місцевим жителям покращувати рівень життя та розвивати бізнес в перспективних галузях економіки, а також виходити на нові ринки в Україні, Європейському Союзі (ЄС) та за її межами. Проект робить особливий наголос на роботі з внутрішньо-переміщеними особами (ВПО), жінками, молоддю, ромами та іншими малопредставленими групами, щоб забезпечити їх участь в економічному успіхові регіону.

За більш детальною інформацією просимо звертатись на info_era@dai.com або відвідати сторінку у Facebook: https://www.facebook.com/ERAUkraine/

Щодо програми грантів, просимо відвідати сторінку, де можна подати заявку: https://www.dai-globalgrants.com/UkraineERA

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію