• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підзвітність влади м. Покровськ - запорука розвитку місцевої демократії!

eye

1996

05.06.2019 09:46

RSS

img

У рамках реалізації концепції Покровськ Smart-City за ініціативи міського голови Руслана Требушкіна презентовано черговий веб-сервіс.

“Поіменне голосування” http://edeputat.pokrovsk-rada.gov.ua/uk- це звітність міського голови, показник активності депутатів і міської ради в цілому.

Саме тому, даний веб-сервіс є вкрай актуальним для органів виконавчої влади загалом, корисним для громади та зручним для депутатів і посадових осіб.

Його потужний функціонал дозволяє отримувати статистичні, аналітичні та узагальнені дані щодо кожного окремого депутата. А також, ознайомитися з питаннями, які плануються до розгляду на наступній сесії, архівом рішень сесій і всіх необхідних документів.

Ключова задача даного веб-сервісу- це надання мешканцям міста, журналістам та зацікавленим особам повної інформації про роботу міського голови та усіх депутатів.

Розглянемо вебсервіс детальніше:

Головна сторінка: у верхній частині сайту знаходиться строка пошуку, де можна ввести ключові слова та знайти потрібне рішення сесії.

Головне меню порталу, де Ви зможете отримати всю необхідну інформацію про депутатський корпус, активність депутатів, проекти рішень та прийняті рішення.

1) “Склад ради” - це список усіх депутатів Покровської міської ради. Клікнувши на фото потрібного Вам депутата, можна знайти інформацію з якого округу він був обраний,які адреси закріплені за цим округом,режим роботи,адреса приймальні та його телефон.

Далі відображається аналітика голосування та звіт діяльності усіх депутатів за весь час каденції.

2) ”Рейтинг активності”- це аналітична інформація про рейтинг активності депутатів у період роботи.

3) “Депутатські фракції ради” - можна переглянути до якої фракції входить кожен з депутатів.

4) “Депутатські комісії ради”- це сукупність інформації, які комісії існують, хто голова та члени комісії, також документи котрі відносяться до роботи даної комісії.

5) “Пленарні засідання”- у цьому розділі можна ознайомитися та розглянути документи по засіданням які відбулись та які відбудуться.

Так, у м. Покровськ активно реалізується програма сталого розвитку - “200/200/200, результати якої відображаються на інтерактивній ГІС-карті презентованого веб-сервісу, а максимальна відкритість інформації є ключем до інвестиційної привабливості міста, відповідно до вимог Transparency International Ukraine.

Команда Покровськ Smart-City  працює над розвитком цього веб-сервісу, і з кожним днем запроваджуються нові можливості системи для зручного використання даного веб-сервісу.

Тому, усі пропозиції та побажання просимо надсилати до відділу інформаційної та внутрішньої політики Покровської міської ради на електронну пошту pokrovsk.rada@gmail.com

Facebook - http://bit.ly/30YMwZW

Youtube - http://bit.ly/2Vtrrba

Telegram - https://t.me/smartpokrovsk

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

26

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

31

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію