• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Впевнені кроки до розвитку місцевої економіки: на цьому тижні Покровськ підпише Меморандум про співпрацю з Проектом USAID

eye

1748

06.06.2019 16:44

RSS

img

6 червня 2019 року керівник Проекту USAID «Економічна підтримка Східної України» Майкл Піллсбері підпише Меморандум про співпрацю щодо розвитку місцевої економіки з міськими головами семи міст та громад Донецької та Луганської областей. Покровськ входить в число підписантів. Це партнерство передбачає допомогу у стабілізації місцевої економіки, відновлення інфраструктурних об’єктів, розвиток малих і середніх підприємств, підвищення віри населення в економічний успіх Східної України.

Основним напрямом співпраці Проекту USAID з Покровськом стане розробка стратегій економічного розвитку для міста. Це згуртує інтереси мешканців та бізнесу навколо спільного бачення майбутнього.

Проект USAID також сприятиме розвитку сфери інформаційних технологій (ІТ), яка має потенціал стати важливою частиною економіки регіону. Серед завдань – налагодження співпраці місцевих ІТ компаній Краматорська та інших зацікавлених міст із великим сектором ІТ у Маріуполі та вищими навчальними закладами, які готують фахівців для ІТ галузі.

Перелік конкретних проектів, які будуть реалізовані у кожному з міст, будуть фіналізовані впродовж наступних декількох місяців.

Задля досягнення своїх цілей, сторони співпрацюватимуть з широкою спільнотою: представниками бізнесу та місцевого самоврядування, громадськими організаціями, органами самоорганізації населення, викладачами та студентами вищих навчальних закладів, журналістами та іншими сторонами, зацікавленими в економічному розвитку місцевих громад.

Підписання Меморандумів відбудеться під час I Конференції для партнерів Проекту USAID 6 червня 2019 року в Краматорську (Бізнес-центр «SA&GA», б. Краматорський, 41).  Початок  о 13.30 год.

 

*****

Проект USAID «Економічна підтримка Східної України» розрахований на п’ять років.  Після конфлікту на Cході України, Проект USAID надає можливість місцевим жителям покращувати рівень життя та розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, а також виходити на нові ринки в Україні, Європейському Союзі (ЄС) та за їх межами. Проект робить особливий наголос на роботі з внутрішньо переміщеними особами (ВПО), жінками, молоддю, ромами, та іншими малопредставленими групами, щоб забезпечити їх участь в економічному успіхові регіону.

За більш детальною інформацією просимо звертатися на: info_era@dai.com або відвідати сторінку Проекту у Facebook: https://www.facebook.com/ERAUkraine.

Щодо програми грантів, просимо відвідати нашу сторінку, де можна подати заявку:  https://www.dai-globalgrants.com/UkraineERA.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

47

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

143

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію