• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Invest портал - ключ до розвитку міста Покровськ

eye

2414

30.05.2019 08:35

Новини

img

За ініціативи міського голови Руслана Требушкіна у Покровську запроваджено новий веб-сервіс “Інвестиційний портал” http://invest.pokrovsk-rada.gov.ua/uk, в рамках реалізації проекту Покровськ Smart-City.

Головний веб-сервіс міста для залучення інвестицій, пошуку бізнес-партнерів регіонального та міжнародного рівня, розвиток місцевих підприємницьких ініціатив, а також, майданчик для трьохсторонньої комунікації: влада-бізнес-суспільство.

Олександр Прозоров,начальник відділу інформаційної та внутрішньої політики Покровської міської ради, представив зручний функціонал та  оригінальний дизайн веб-сервісу.

Головне меню порталу представлено такими розділами:

  1. “Інвестиційний паспорт”, де знаходиться соціально-економічна характеристика нашого міста;

  2. “Бізнес-інфраструктура”, яка представлена інформацією про головні заклади міста та логістику;

  3. “Наші переваги” - базовий розділ, де буде знаходитись  детальна інформація про Регіональну програму підтримку малого та середнього бізнесу та місцева програма відшкодування відсотків за кредитами, ініційована міським головою Русланом Требушкіним;

  4. “Інвестиційна діяльність” - розділ, де можна ознайомитись із законодавчою базою та переліком бізнес-партнерів різного рівня, у тому числі, міжнародних.

Цікавим є блок новин, де можна знайти інформацію про стан інвестиційної діяльності,а також розвитку малого та середнього бізнесу.

Ми створили зручний блок реєстрації, де можна подати пропозицію або проект, а також зареєструватися інвестору для пошуку найкращого варіанту для вкладення власних коштів.

Метою проекту є залучення потенційних інвесторів до міста, а також направлення своїх пропозицій щодо розвитку бізнес-інфраструктури представниками малого та середнього бізнесу, для того, щоб поліпшити бізнес-клімат міста та подати свої проекти для пошуку інвестора.

 Команда Покровськ Smart-City  працює над розвитком цього веб-сервісу, і з кожним днем запроваджуються нові можливості системи для зручного використання даного веб-сервісу.

Запрошуємо громадськість, ЗМІ та представників бізнесу, долучитися до подальшого розвитку інвест-порталу Покровська, який стане основною платформою для ефективної комунікації і отримання необхідної інформації.

 Facebook- http://bit.ly/30YMwZW

 Youtube - http://bit.ly/2Vtrrba

 Telegram - https://t.me/smartpokrovsk

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію