• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську тривають заходи, присвячені Тижню Сталої Енергії

eye

1547

18.05.2019 15:20

RSS

img

У рамках Тижня Сталої Енергії вчора пройшов екологічний майстер-клас за підтримки ГО “Донецька регіональна організація всеукраїнської екологічної ліги”. Захід проводився в громадському просторі “Без меж”.

Проводила майстер-клас для школярів ЗОШ№9 викладач педагогічного коледжу та член Всеукраїнської екологічної спілки Ліана Корнієнко. Допомагали маленьким учасникам студентки Педагогічного коледжу м. Покровськ. Дітям розповіли про масштаб тієї шкоди, що людина наносить природі своїм безконтрольним споживанням, і про те, як людство може зменшити негативний вплив на навколишнє середовище завдяки екологічному використанню вторсировини.

Після вступної лекції діти вчилися власноруч робити прикраси з пластикових пляшок.

У п’ятий день Тижня Сталої Енергії пройшла екскурсія на ПрАТ “КДЗ”. У заході прийняли участь школяри НВК№2. На початку екскурсії дітям показали музей підприємства та познайомили з історією заводу. Потім школярів відвели до трансформаторної підстанції і розповіли про шлях, який проходить електричний струм, щоб потрапити до цеху. Також учасникам екскурсії розповіли, як підприємство економить електроенергію. Наступним був енергоцех електродільниця, де учасникам екскурсії показали як випробовують та ремонтують обладнання перед тим, як почати його експлуатацію. Наприкінці екскурсії діти подарували екскурсоводу плакати з малюнками про свідоме ставлення до навколишнього середовища.
 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію