• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В місті триває заміна залізобетонних пробок на сучасні люки для оглядових колодязів

eye

1758

13.05.2019 14:02

RSS

img

За ініціативи міського голови Руслана Требушкіна у Покровську проводиться монтаж полімерних люків на водопровідні колодязі, на колодязі побутової та виробничої каналізації та на дощову каналізацію.

Роботи з оновлення люків почалася з березня 2019 року. Вже проведена заміна на мікрорайонах Південний, Шахтарський, вул. Володимирський, у парку Соборний. Наразі триває монтаж на вул. Європейській і просп. Шахтобудівників. Першочергово замінюються аварійні люки та ті, що знаходяться на територіях дитячих садків та шкіл. Тільки з початку травня вже змонтовано 36 люків

В планах у міського голови повністю замінити всі залізобетонні пробки. Оновлени люки з полімерних матеріалів значно зручніші в експлуатації. Так для підйому пробки з залізобетону потрібно не менше трьох робітників, а з пластиковою кришкою може впоратися і один. Крім того, такі люки монтуються в рівень з асфальтом чи землею. Це підвищує комфорт пересування і для пішоходів, і для транспорту. Для виробництва полімерних кришок використовуються компоненти, які не піддаються корозії та стійкі до впливу агресивних речовин, а це значно підвищує строк їхньої експлуатації. Слід зазначити, що пластик, з якого виготовлені люки, не містить токсичних і канцерогенних речовин, небезпечних для здоров'я людини або тварин.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію