• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У День Пам'яті та примирення мер Покровська завітав до ветеранів міста та привітав їх зі святом

eye

1514

08.05.2019 08:33

RSS

img

Сьогодні від імені міської влади і всього міста мер Покровська Руслан Требушкін разом із командою привітав ветеранів Другої Світової війни. В тому числі, очільник міста відвідав героя Другої світової війни, генерал-майора, почесного мешканця Покровська Михайла Глобенка та полковника Самігулу Іскужина.

Руслан Требушкін подякував за мужність і героїзм у визвольній боротьбі проти німецьких загарбників та вручив їм подарункові набори. Секретар Покровської міської ради Ірина Сущенко з найсвітлішими вітаннями та словами вдячності за мужність відвідала кавалера Ордена Слави ІІІ ступеню Євгена Камінського. З нагоди свята всі ветерани отримали подарунки.

З роками учасників Другої світової війни стає все менше. Кожному з ветеранів вже понад девяносто років, більшість з них мають серйозні проблеми зі здоров'ям, але влада міста усіма силами намагається полегшити їм життя і допомогти у побутових та інших питаннях.

З подарунками та побажаннями міцного здоров'я, злагоди, добробуту та добра відвідала всіх ветеранів міста очільниця УСЗН Покровської міської ради Ірина Бонзюх. Зі свого боку ветерани висловили вдячність гостям із мерії за увагу і турботу.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

48

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

24

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

56

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію