• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У День Пам'яті та примирення мер Покровська завітав до ветеранів міста та привітав їх зі святом

eye

1542

08.05.2019 08:33

RSS

img

Сьогодні від імені міської влади і всього міста мер Покровська Руслан Требушкін разом із командою привітав ветеранів Другої Світової війни. В тому числі, очільник міста відвідав героя Другої світової війни, генерал-майора, почесного мешканця Покровська Михайла Глобенка та полковника Самігулу Іскужина.

Руслан Требушкін подякував за мужність і героїзм у визвольній боротьбі проти німецьких загарбників та вручив їм подарункові набори. Секретар Покровської міської ради Ірина Сущенко з найсвітлішими вітаннями та словами вдячності за мужність відвідала кавалера Ордена Слави ІІІ ступеню Євгена Камінського. З нагоди свята всі ветерани отримали подарунки.

З роками учасників Другої світової війни стає все менше. Кожному з ветеранів вже понад девяносто років, більшість з них мають серйозні проблеми зі здоров'ям, але влада міста усіма силами намагається полегшити їм життя і допомогти у побутових та інших питаннях.

З подарунками та побажаннями міцного здоров'я, злагоди, добробуту та добра відвідала всіх ветеранів міста очільниця УСЗН Покровської міської ради Ірина Бонзюх. Зі свого боку ветерани висловили вдячність гостям із мерії за увагу і турботу.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію