• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Впевнені кроки до розвитку разом з проектом USAID «Економічна підтримка Східної України»

eye

1562

07.05.2019 14:44

RSS

img

6 травня розпочався дводенний тренінг «Стратегічне планування розвитку міст», в  якому бере активну участь робоча група з Покровська.

Цей захід проходить в рамках проекту «Економічна підтримка Східної України», впровадженому компанією DAI Global LLC. У склад робочої групи входять представники влади, освіти та бізнесу Покровська.

На тренінгу учасники групи презентували ескізну стратегію з урахуванням усіх параметрів та обставин, які необхідно змінити для економічного розвитку міста.

Наступним етапом участі в тренінгу стала дискусія про невідповідність загальних слів і конкретних дій, як основної перепони для ефективного управління місцевим економічним розвитком.

Першим кроком до розуміння процесу реалізації стратегії розвитку буде виявлення  можливостей та перешкод для її втілення. Організатори заходу запропонували практичні вправи для роботи з ключовими факторами та пошук переходу від них до корневих причин.

Основними завданням другого етапу тренінгу стало відпрацювання навику вироблення раціональних рішень та постановки цілей, а також пошук альтернативних та потенційних цілей, досягнення яких дозволить вирішувати важливі задачі. Учасники тренінгу мали можливість попрактикуватися у дослідженні раціональних траєкторій та визначенні «розумних» цілей.

Заключним етапом тренінгу стала дискусія “Що належить зробити, щоб з'явилася і реалізувалася ефективна стратегія економічного розвитку міста?

Участь в проекті USAID «Економічна підтримка Східної України» є вагомим кроком до сталого і успішного економічного майбутнього регіону.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

7

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

12

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

42

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію