• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську завершився міський етап військово-патріотичної гри «Джура»

eye

1658

07.05.2019 14:35

RSS

img

З 2 по 4 травня на стадіоні ЗОШ №9 та на стадіоні біля парку «Ювілейний» м. Покровська відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів. У грі прийняли участь шістнадцять команд («роїв»), які за три дні змогли продемонструвати свій рівень фізичної підготовки, витримку, врівноваженість та вміння бути командою.

На урочистому відкритті учасників гри та вболівальників привітав  військовий комісар Покровсько-Ясинуватського ОМВК Ігор Валяєв, заступниця Покровського міського голови Олена Олехнович і начальниця відділу освіти Покровського міськради Марина Голуб.

Після церемонії відкриття, команди змагалися на етапах «Ватра», «Слава героям», «Відун», «Впоряд», «Крос-похід», «Рятівник», «Перетягування линви», «Лава на лаву». Також учасники змагалися у стрільбі з пневматичної зброї.

Військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») допомагає молоді опановувати військові і військово-технічні знання, спонукає до фізичного самовдосконалення, а також сприяє вивченню бойових традицій та героїчних сторінок історії українського народу. Наразі дуже гостро постає питання виховання у юнацтва високих моральних якостей, а участь юнаків і дівчат у «Джурі» сприяє виробленню високого ідеалу служіння народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім’я процвітання Української держави.

Такі заходи проводяться в рамках національного виховання, спрямованого на формування громадянина-патріота, вироблення у нього глибокого розуміння громадянського обов’язку, готовності у будь-який час стати на захист Батьківщини.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

З палатами та операційними: у Покровську облаштовують лікарню під землею 

В умовах воєнного стану та з загостренням ситуації на Донеччині,  вкрай важливим є питання облаштування укриттів на базі соціально значущих об’єктів.

eye

62

Новини громад

20 травня 2024 18:43

Комфорт та зручність для пасажирів: КП «Покровськавто» продовжує заміну старих зупиночних павільйонів на нові

У Покровську вже не перший місяць активно тривають роботи з оновлення місць очікування громадського транспорту.

eye

46

Громада 1

20 травня 2024 15:30

Волонтерство під час війни: об’єднані зусилля заради Перемоги

Волонтерство під час війни набуло особливого значення, ставши незамінною складовою виживання та підтримки громадян. У цей важкий період волонтери виконують критично важливу роботу, забезпечуючи постачання харчових продуктів, медикаментів, одягу.

eye

37

Новини громад

20 травня 2024 14:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію