• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Запис на прийом до фахівців управління через особистий кабінет Веб-порталу ПФУ

eye

2815

04.05.2019 23:02

RSS

img

Веб-портал Пенсійного фонду України надає можливість записатись на прийом до фахівців Фонду, обрати час, зручний для відвідування, не виходячи з дому. Для цього необхідно зареєструватись на Веб-порталі portal.pfu.gov.ua  одним зі способів:

- за заявою (особисто відвідати орган Пенсійного фонду України з паспортом та ідентифікаційним номером та отримати «реєстраційний код» для завершення реєстрації в мережі Інтернет)

- за електронно-цифровим підписом (ключ ЕЦП). Щоб отримати ЕЦП необхідно звернутися в Акредитований центр сертифікації ключів (АЦСК).

Процес запису на прийом включає:

- вхід до особистого кабінету;

- в розділі «Комунікації з ПФУ» обрати «Запис на прийом» та натиснути «записатися на прийом»;

- обрати орган Пенсійного фонду України, визначити тему відвідування  та  «Завантажити розклад»;

- за даними графіку прийому громадян в органі ПФУ по визначеним датою та темою відвідування ПФУ формується список годин прийому спеціалістами органу ПФУ. В ньому зеленим кольором виділено вільні години прийому, червоним - години прийому, вибрані клієнтом порталу, помаранчевим - години прийому, зайняті іншими клієнтами порталу;

- оберіть час, зручний для відвідування органу ПФУ та натисніть кнопку «Записатися на прийом»;

- отримайте талон щодо відвідування органу ПФУ - кнопка «Друк талону». Наявність талону не є обов’язковою для відвідування органу ПФУ.

Наразі електронний ресурс Веб-портал надає широкий спектр електронних послуг, які будуть корисні і застрахованим особам, і пенсіонерам, і роботодавцям. Заощаджуйте час – користуйтеся особистим кабінетом!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публісного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

0

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

11

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

39

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію