• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Увага до кожної ситуації та рішення для кожної задачі. Мер Покровська провів особистий прийом громадян

eye

1424

03.05.2019 22:46

RSS

img

В четвер відбувся черговий прийом громадян міським головою Покровська Русланом Требушкіним. Мер та команда фахівців протягом восьми годин вирішували питання з якими до них зверталися городяни.

На прийом до міського голови 2 травня було записано 35 осіб. Всі ситуації, які були представлені до відома міської влади, були уважно вислухані. Для вагомої кількості поставлених задач були знайдені шляхи вирішення вже в процесі прийому, але деякі питання потребують більш детального розгляду та залучення додаткових коштів та сил.

Було декілька звернень від внутрішньо переміщених осіб. Так молода одинока матір трьох неповнолітніх дітей втратила паспорт і залишилася без засобів до існування, адже без документу вона навіть не могла оформити адресну допомогу, на яку мала законне право. Також жінка не могла оформити дітей до дошкільних закладів та школи, хоча старшій дівчинці вже виповнилося вісім років. Міський голова дав завдання керівникам профільних управлінь якомога швидше допомогти сім'ї, що опинилася в такому скрутному становищі.

Були розглянуті питання щодо приватизації землі та споруд, скарги на важке матеріальне становище, прохання матеріальної допомоги для лікування, пропозиції щодо благоустрою Покровська.

Багато хто з жителів міста вже не перший раз приходить на особистий прийом мера вже з новими проханнями. Адже на думку городян, такий спосіб є найдієвішим для вирішення питань та відновлення справедливості. На цьому заході часто лунали слова вдячності та приємні побажання Руслану Требушкіну та очільникам відділів та управлінь міської ради за сумлінну працю.

З питаннями, скаргами та пропозиціями щодо розвитку міста  можна звернутися особисто до міського голови Покровська. Для цього треба завчасно звернутися до Контакт-центру, який знаходиться у Центральній бібліотеці ім. Шевченка і заповнити анкету для прийому міського голови. При собі необхідно мати паспорт. Після того як дата прийому буде узгоджена, кожного, хто подав заявку, запросять на захід.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

29

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

14

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

45

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію