• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ переміг у обласній спартакіаді серед допризовної молоді у 2019 році

eye

1460

03.05.2019 08:46

Новини

img

Цього року позмагатися у спартакіаді прибула 21 команда - 210 майбутніх захисників нашої країни – представники Бахмута, Добропілля, Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Маріуполя, Мирнограду, Новогродівки, Покровська, Авдіївки, Слов’янська, Торецька, Бахмутського, Волноваського, Великоновосілківського, Добропільського, Покровського, Слов’янського районів, а також об’єднані територіальні громади – Лиманська, Миколаївська і Олександрівська.

Привітали учасників спартакіади почесні гості змагань: заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Філашкін, виконуюча обов’язки начальника управління фізичної культури та спору обласної державної адміністрації Наталія Точилова, начальник відділу з фізичної культури і спорту Добропільської міської ради Віталій Кличов і заступник військового комісару Добропільського об’єднаного міського військового комісаріату Володимир Когоновський.

Цього року учасники спартакіади змагалися у п’ятиборстві з наступних видів програми:

- Стрільба з пневматичної гвинтівки.

- Метання гранати Ф-1 на дальність;

- Біг 100 м;

- Біг 1500 м;

- Підтягування на перекладині.

У загальнокомандному заліку кубок за перше місце виборола команда м. Покровськ, на другій сходинці – м. Добропілля, на третій – команда м. Торецьк.

За результатами обласної спартакіади буде сформовано збірну команду області, яка представить Донеччину на Всеукраїнській спартакіаді серед допризовної молоді,  яка відбудеться з 06 по 10 травня 2019 року на базі Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова.

До програми фінальних змагань всеукраїнської спартакіади в цьому році увійдуть наступні види змагань: біг 100 м, біг 1500 м, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1 на дальність, плавання на 50 м, стрільба і подолання смуги перешкод.

Нагадаємо, що змагання спартакіади серед допризовної молоді щорічно організуються управлінням фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з містами та районами Донецької області. Змагання проводяться з метою удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України.

Основним завданням проведення змагань є формування та пропаганда здорового способу життя, підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму,залучення молоді до систематичних занять військово-прикладними видами спорту, як однієї з форм підготовки молоді до служби в армії.

 

 

 

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

22

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

28

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

31

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію