• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбулося чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю

eye

2096

26.04.2019 09:12

RSS

img

24 квітня 2019 року у великій актовій залі засідань Покровської міської ради відбулося засідання  робочої групи з підвищення  рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходжень та платежів. На засідання  були запрошені суб’єкти господарювання,  з якими членами робочої групи проведена роз’яснювальна робота щодо дотримання законодавства про працю з офіційного працевлаштування, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці, погашення заборгованості по загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню та єдиному внеску на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та заборгованості підприємств по відшкодуванню пільгових пенсій.

Після чого, працівники сектору державного контроля за додержанням законодавства про працю Покровської міської ради спільно з працівниками Пенсійного Фонду України м. Покровська відвідали окремі об’єкти  господарської діяльності  м. Покровська та провели  роз’яснювальну роботу серед фізичних осіб-підприємців щодо офіційного оформлення  трудових відносин найманих працівників відповідно до чинного законодавства та забезпечення  трудових прав і соціальних гарантій. Продавцям та підприємцям роздано плакати інформаційного характеру щодо переваг офіційного працевлаштування та розмірів штрафів у випадку порушення законодавства про працю.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Мобільна допомога: в старостинських округах громади працюватиме виїзна бригада лікарів

У Покровській громаді постійно працюють над наближенням послуг до населення. Особливу увагу приділяють медичному обслуговуванню місцевих мешканців.

eye

5

Новини громад

24 квітня 2024 10:55

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

27

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

29

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію