• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зручні онлайн сервіси Пенсійного фонду України

eye

1751

25.04.2019 10:27

RSS

img

Пенсійний фонд України надає можливість здійснити постійний контроль за даними, що можуть вплинути на пенсійні права громадян, за допомогою Веб – порталу ПФУ. Кожному громадянину доцільно періодично перевіряти стан своєї пенсійної справи, отримавши відповіді на такі запитання: «Чи сплачує за мене роботодавець кошти до Пенсійного фонду?», «Чи вірно відображаються мої індивідуальні дані та обліковуються моя заробітна плата в органах Пенсійного фонду?», «Який страховий стаж я здобув?».

         За допомогою Веб – порталу зручно і оперативно можна взаємодіяти з органами Пенсійного фонду та дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до Фонду. При цьому Веб – портал надає електронні послуги кожній особі індивідуально з дотриманням вимог до захисту персональних даних.

         Після проходження реєстрації громадянам надаються наступні можливості:

  • Звернутись до управління Фонду з питаннями у зручний для кожного час.
  • Записатись на прийом до фахівців Пенсійного фонду не виходячи з дому.
  • Отримати дані з персональної облікової картки застрахованої особи .
  • Подати заяву на призначення або перерахунок пенсії не виходячи з дому.
  • Переглядати власну пенсійну справу без відвідання Пенсійного фонду у будь-який час .
  • Замовити смс-інформування про розмір страхового стажу (починаючи із 2004 року), про стан призначення, перерахунку пенсії, про сплату внесків роботодавцем.
  • Отримання електронних документів з підтвердженим QR-кодом (довідка про доходи пенсіонера, індивідуальні відомості про застраховану особу).
  • Для роботодавців: перегляд даних зі сплати внесків, пені, штрафів; перегляд поданої звітності, інформація, подана страхувальником про застрахованих осіб.

Отже, багато корисної інформації для себе знайде кожен. Користувачами порталу можуть бути застраховані особи (як працюючи так і не працюючи), пенсіонери, страхувальники (фізичні особи підприємці, юридичні особи).

Увійти до Веб-порталу можна з любого електронного пристрою: комп’ютер, ноутбук, планшет, мобільний телефон за наявності підключення до мережі інтернет. 

Тож, як бачимо все дуже просто та зручно! Не виходячи з дому використовуйте можливості мережі Internet та контролюйте ваші дані!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію