• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спеціалісти Покровського МЦЗ відвідали тренінг з протидії торгівлі людьми

eye

1507

25.04.2019 08:48

RSS

img

23 квітня   2018 року фахівці Покровського центру зайнятості Софія Колесникова та Олена Салій взяли участь у тренінгу з представницвом міжнародної громадської організації «А21» (м. Київ), під назвою «Скасуємо рабство всюди і назавжди». Команда «А21» працює під девізом: «Вплинути! Врятувати! Відновити!».

Захід відбувся в рамках виконання Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми в частині посилення співпраці і взаємодії між державними структурами і громадськими організаціями представницвом міжнародної громадської організації «А21» (м. Київ).

Під час тренінгу розглянули питання сутності явища «торгівля людьми», ознайомились з нормативно-правовою базою з протидіі? торгівлі людьми в Украі?ні та світі. Тренери Катерина та Валерія навели приклади форм експлуатації, методи вербування та рекомендації щодо безпечного виїзду за кордон.

Також, усі присутні дізнались які дії приймати, якщо поряд знаходиться потенційний постраждалий від торгівлі людьми, а також порядок взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, з надання допомоги потерпілим та постраждалим від торгівлі людьми згідно законодавства України.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

20

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

36

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію