• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ готується до Дня Європи

eye

1607

10.04.2019 13:20

Новини

img

Сьогодні відбулося засідання оргкомітету щодо підготовки до Дня Європи у Покровську. Заступник Покровського міського голови Олена Олехнович та радник мера Юрій Третяк ознайомили присутніх з планами на святкування.

В третю суботу травня Україна відзначає день Європи, день, в який ми виявляємо свою повагу до європейської сім'ї та її цінностей. Покровськ не залишається осторонь та візьме активну участь у святкуванні, адже традиційно ось вже четвертий рік поспіль у місті цей захід проходить на найвищому рівні. Тож міська влада хоче не лише втримати планку, а й зробити свято ще цікавішим та масштабнішим.

Покровськ цього року представлятиме Італію. У зв'язку з цим до міста завітають італійські представники влади, бізнесу, туризму і освіти. Покровський міський голова вже отримав лист про підтвердження участі делегації з міста Пінето (Італія). Крім того буде запрошено зірку італійської естради.

Містом пройде масштабна костюмована  хода, учасники якої пронесуть прапори 47 країн, що входять до Ради Європи. Кожний навчальний заклад міста традиційно буде представляти окрему європейську країну. Традиційно на святі розгорнуть найбільший у Європі 850-метровий прапор ЄС.

На святі будуть присутні підприємці та представники торгівлі. Також з презентацією свого бізнесу запрошуються переможці грантової програми «Український донецький куркуль». На городян та гостей Покровська чекає оригінальна фотозона, багато торговельних точок з сувенірною продукцією та смаколиками.

Наразі визначається місце проведення свята та уточнюються заходи, що будуть проведені цього дня.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

12

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

60

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

25

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію