• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Санаторно-курортне лікування пільгової категорії населення у 2019 р.

eye

1721

08.04.2019 14:50

Новини

img

Управління соціального захисту населення Покровської міської ради Донецької області інформує, що розпочата  робота по організації  закупівлі санаторно-курортного лікування  для пільгової категорії осіб. На 2019 рік отримано розподіл коштів за напрямком «Санаторно-курортне оздоровлення осіб з інвалідністю»  - 342,6 тис. грн. для громадян, постраждалих   внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 категорії  - 102,2 тис. грн.

Відповідно Постанови Кабінету Міністрів України від 01.03.2017 р. № 110 «Про затвердження Порядку використання коштів передбачених у державному бюджеті для забезпечення деяких категорій осіб з інвалідністю» внесено зміни до Порядку використання коштів передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності та учасників  антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням та Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення.

Слід зазначити, що з 2017 року  відповідно Постанови Кабінету Міністрів України від 01.03.2017 р. № 110 «Про затвердження Порядку використання коштів передбачених у державному бюджеті для забезпечення деяких категорій осіб з інвалідністю» внесено зміни до Порядку використання коштів передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності та учасників  антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням та Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення санаторно-курортне лікування для вказаної категорії закуповується на підставі тристоронньої угоди  ( особа – управління - санаторій). Людина самостійно обирає санаторій для оздоровлення, звертається до управління соціального захисту населення, де перевіряється заклад на відповідність встановленим вимогам після цього укладається тристороння угода, яка передбачає безготівкове перерахування коштів санаторно-курортним закладам за надані послуги відповідно акту виконаних робіт.   

Постановою Кабінету Міністрів України № 22 від 16.0.2019 р встановлено розміри грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам оздоровлення і відпочинку для постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 категорії – 7300,00 грн.

Граничну вартість послуг санаторно-курортного лікування    осіб з інвалідністю визначає  щороку   Мінсоцполітики за пропозицією Фонду соціального захисту та за погодженням з Мінфіном. У 2019 році  вартість  послуги  знаходиться на розгляді та ще не визначено.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію