• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Контролювати комунальну власність Покровська зможе кожен бажаючий. В місті запрацював «Реєстр землі і комунального майна».

eye

2063

08.04.2019 08:50

Новини

img

Начальник відділу з питань інформаційної та внутрішньої політики Покровської міської ради Олександр Прозоров виступив з анонсуванням «Реєстру землі і комунального майна 1.0». Цей продукт розроблено в рамках концепції «Smart-City Покровськ», ініційованої очільником міста Русланом Требушкіним.

За допомогою нового онлайн-сервісу кожний зможе отримати необхідну інформацію, що стосується комунального майна: нерухомості та земельних ділянок. Складність роботи з такими даними в минулому викликала потребу в створенні електронного реєстру. Тепер запросити та обробити потрібні данні стало значно легше. Також цей сервіс зробить більш ефективною роботу з документами для співробітників органів місцевого самоврядування.

Поки що сайт працює в тестовому режимі. В майбутньому планується удосконалення інтерфейсу з урахуванням потреб і пропозицій. Кожен бажаючий може запропонувати спосіб покращення цього інструменту за адресою: reestr.pokrovsk-rada.gov.ua

В найближчому майбутньому планується додати можливість знаходити вільні приміщення чи земляні ділянки, з’ясовувати вартість їхньої оренди чи придбання, а також формувати будь-який звіт.

Нагадаємо, що це вже четвертий онлайн-сервіс, що був представлений міською владою протягом місяця. Всі нові електронні продукти розроблені для покращення взаємодії з громадськістю та націлені на підвищення прозорості.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію