• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Про наболіле з перших вуст: мер міста провів прийом громадян

eye

1629

03.04.2019 09:02

Новини

img

2 квітня Покровський міський голова Руслан Требушкін провів особистий прийом громадян. Зустріч проходила в конференц-залі Центральної міської бібліотеки ім. Шевченка. Разом із мером у прийомі взяли участь очільники відділів та управлінь міської ради, комітету самоорганізації, комунальних підприємств. Питання, з якими жителі зверталися до міського голови, були як особистого характеру, так і націлені на поліпшення життя у місті.

Більшість заяв населення зосереджені в житлово-комунальному секторі. Багато звертань стосувались проведення ремонтних робіт та благоустрою територій. По кожному з них очільник міста та представники відповідних служб пропонували конкретні кроки для їх вирішення. Деякі питання знаходилися поза повноваженнями міського голови. Так, наприклад, один з відвідувачів був обурений стягненням оплати за послуги перевірки вентиляційних каналів працівниками управління з газопостачання та газифікації. Заявник наполягав на розгляді свого звернення, тому йому порадили звернутися з заявою до суду.

Були на прийомі і доволі гарячі моменти. Так, колишні працівники ЦРЛ – лікарі-гінекологи, не згодні зі своїм звільненням, вчинили у бібліотеці справжній ґвалт. Розпалені особистим конфліктом з головним лікарем ЦРЛ, вони не хотіли нікого слухати, а лише провокували скандал, ображали і звинувачували усіх навколо, фільмуючи все на відео. Міський голова заявив: питання має бути вирішене у законному руслі, на це є відповідні органи, а втягнути себе у особистісні чвари він не дасть. На цьому була поставлена крапка.

Чимало питань було у представника нещодавно створеної громадської організації «Покровський союз ветеранів-інвалідів Чорнобиля». Представники влади уважно вислухали чоловіка та знайшли шляхи для виконання його прохань.

Нагадаємо, що записатися на особистий прийом до Руслана Требушкіна можна у контакт-центрі, який знаходиться у Центральній бібліотеці ім. Шевченка. Графік проведення особистих зустрічей міського голови знаходиться за посиланням: http://old.pokrovsk-rada.gov.ua/index.php/zvernennya-gromadyan/prijom-gromadyan

Шановні покровчани! Мер міста разом із командою чекає на ваші звертання. Для міської влади це чудова нагода побачити цілісну картину та отримати зворотній зв'язок від населення.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Свято тих, хто робить добрі справи: у Покровську відзначили волонтерів ПМО Товариства Червоного Хреста України

Товариство Червоного Хреста України відзначає сто шосту річницю своєї діяльності та вісімдесят шосту річницю зі створення організації у нашому місті. Понад сторіччя в нашій країні Товариство допомагає тим, хто цього потребує найбільше.

eye

11

Новини громад

18 квітня 2024 15:11

Комунальники Покровська розпочали весняне прибирання кладовищ

До Радониці, яка цього року припадає на 12 травня, на всіх кладовищах Покровської громади тривають роботи з благоустрою територій.

eye

40

Новини громад

18 квітня 2024 12:15

Ворог продовжує нищити бізнес: Покровськ зазнав ворожого обстрілу

Сьогодні о пів на третю ночі стався обстріл Покровська. Цього разу в зоні ураження - промислові об’єкти міста. Вибуховою хвилею пошкоджені й житлові будинки покровчан.

eye

63

Громада 1

18 квітня 2024 11:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію