• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Заходи з нагоди Міжнародного жіночого дня

eye

1352

11.03.2019 19:04

Загальні новини

img

Напередодні Міжнародного жіночого дня у Покровську проводилися заходи  для жінок пенсійного віку та жінок, які є членами громадських організацій. Керівники Покровської міської ради, працівники управління соціального захисту населення та теріторіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) вітають жінок у громадських організаціях та відвідують на дому жінок з інвалідністю, які пересуваються на візках або прикуті до ліжка з вручення подарункових наборів.

Жінки, які займають активну громадську позицію, приймають участь у міських заходах мали можливість поспілкуватися та пригоститися смачними стравами у кафе нашого міста. Теплими словами їх привітав помічник міського голови Ю.В. Третяк та вручив жінкам грамоти та подяки від Покровської міської ради. Приємні емоціїї визвав виступ діточок дитячого садку «Калинка» та пісні у виконанні вихованців та викладачів дитятої музичної школи ім. Леонтовича.

Дякуємо всім хто прийняв участь в організації свята для жінок.

Шановні жінки! Прийміть слова вітання від управління соцзапхисту населення Покровської міської ради:

«У найніжніше і весняне свято 8 березня бажаємо 8 жіночих та дуже необхідних речей: миру в сім’ї, здоров’я в тілі, радості в очах, спокою в душі, любові в серці, легкості в ногах, приємних слів у вухах і красивих букетів у руках ! І нехай вісімка буде незмінною життєвою супутницею!»

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію