• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЦЕНТРОМ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПЛАТНИКІВ

eye

347

27.10.2018 21:34

Податкова

img

Днями в Центрі обслуговування платників Покровської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області Наталією Миколаївною Кононіхіною проведено зустріч на тему: «Надання адміністративних послуг Центром обслуговування платників».

На початку заходу заступник начальника – начальник Ясинуватсько-Авдіївського відділення Наталія Кононіхіна проінформував присутніх, що ЦОП створено з метою реалізації вимог Закону України від 6 вересня 2012 року № 5203-VI «Про адміністративні послуги» для надання інформаційних, адміністративних та консультаційних послуг фізичним та юридичним особам, які звертаються за їх отриманням.

Зазначила, що в Центрі обслуговування платників Покровської ОДПІ Головного управління ДФС у Донецькій області надається широкий спектр безоплатних послуг для відвідувачів, а саме: приймання податкової звітності, видача довідок, отримання картки платника податків, отримання усних консультацій відповідно до Податкового кодексу України тощо.

Платники податків - учасники заходу в ході зустрічі ставили Наталії Миколаївні запитання та отримали відповіді щодо порядку інформування платників у разі змін у переліку адміністративних послуг та змісті інформаційних карток адміністративних послуг, порядку отримання усних та письмових консультацій платниками щодо практичного використання конкретної норми закону або нормативно-правового акта з питань адміністрування податків чи зборів, а також функціональної направленості гарячої лінії ДФС України сервісу «Пульс».

Наприкінці зустрічі заступник начальника-начальник Ясинуватсько-Авдіївського відділення повідомила присутнім, що на інформаційних стендах у ЦОПі розміщено максимально необхідну інформацію, що дозволяє якісно обслуговувати платників податків та значно скоротити час на надання послуг.

Наталія Кононіхіна відзначила, що керівництво інспекції прагне, щоб обслуговування в ЦОПі стало для платників комфортним та передбачуваним процесом. Вона також нагадала, що для отримання адміністративних послуг необхідно звертатися в Центр обслуговування платників Покровської ОДПІ Головного управління ДФС у Донецькій області за адресою: вул.Європейська, 1, або за телефоном (06239) 2-24-59.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Про актуальні питання звітності під час «гарячої лінії» в Покровській ДПІ

В приміщенні Центру обслуговування платників Покровської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Донецькій області 23 січня відбувся сеанс телефонного зв’язку з платниками податків стосовно надання податкової звітності.

eye

320

Новини громад

24 січня 2024 14:00

До уваги платників податків! Кому необхідно нарахувати податкові зобов’язання з ПДВ до 31 жовтня 2023 року

З 01 квітня 2022 року до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України, але не пізніше ніж до 01 серпня 2023 року, положення розд. XIV ПКУ застосовуються з урахуванням особливостей

eye

541

Новини громад

16 жовтня 2023 15:42

На Донеччині зареєстровано майже 14 тис. РРО/ПРРО

Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що з початку поточного року на Донеччині зареєстровано 2,8 тис. реєстраторів розрахункових операцій, з яких 0,6 тис. РРО та 2,2 тис. ПРРО.

eye

494

Новини громад

16 жовтня 2023 11:51

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію