• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ ДФС»- ТЕМА ЧЕРГОВОЇ ЗУСТРІЧІ

eye

355

27.10.2018 20:31

Податкова

img

Днями у Мирноградському відділенні Покровської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області, відбулась зустріч за участі заступника начальника-начальника Мирноградського відділення Покровської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області Лариси Анатоліївни Третяк з представниками бізнесу на тему: «Електронні сервіси ДФС».

На початку заходу Лариса Анатоліївна ознайомила платників податків з такими сервісами як «Електронна звітність», «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Інформація з реєстрів» та «Електронний кабінет платника податків».

Зазначила, що Сервіс «Електронний кабінет», надає можливість платнику безкоштовно працювати в режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення. Тобто, платник може працювати дистанційно, не відвідуючи центри обслуговування, а це значна економія часу. Сервіс «Електронний кабінет» надає можливість ознайомитися з новинами, податковим календарем, інформацією з реєстрів, контактами та адресами ЦОП, скачати бланки податкової звітності.

Електронний сервіс «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» допоможе розібратися у податковому законодавстві, дозволить здійснювати пошук інформації по певному податку. Крім того, сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» допоможе перевірити потенційних бізнес-партнерів щодо сумлінності сплати податків до бюджету.

Сервіс «Інформація з реєстрів» – містить дані про взяття на облік платників, реєстр страхувальників, дані реєстру платників ПДВ, реєстр платників єдиного податку, інформація про РРО, інформація про книги ОРО, дані реєстру платників акцизного податку з реалізації пального, реєстр осіб, які здійснюють операції з товарами, систему обліку публічної інформації, довідки про відсутність заборгованості, реєстр заяв про повернення суми бюджетного відшкодування, реєстр неприбуткових установ та організацій.

«Завдяки електронним сервісам можна сформувати та надіслати до ДФС податкову звітність, дистанційно перевірити розрахунки з бюджетом, дізнатися про термін сплати податків, отримати дані про взяття на облік платників, дізнатися, наскільки сумлінно потенційні бізнес-партнери сплачують податки, дистанційно подати заяву/запит та отримати іншу корисну інформацію», - зазначила посадовець.

Наприкінці зустрічі Лариса Анатоліївна Третяк відповіла на запитання платників податків та надала практичні поради щодо застосування електронних сервісів ДФС.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Про актуальні питання звітності під час «гарячої лінії» в Покровській ДПІ

В приміщенні Центру обслуговування платників Покровської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Донецькій області 23 січня відбувся сеанс телефонного зв’язку з платниками податків стосовно надання податкової звітності.

eye

166

Новини громад

24 січня 2024 14:00

До уваги платників податків! Кому необхідно нарахувати податкові зобов’язання з ПДВ до 31 жовтня 2023 року

З 01 квітня 2022 року до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України, але не пізніше ніж до 01 серпня 2023 року, положення розд. XIV ПКУ застосовуються з урахуванням особливостей

eye

401

Новини громад

16 жовтня 2023 15:42

На Донеччині зареєстровано майже 14 тис. РРО/ПРРО

Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що з початку поточного року на Донеччині зареєстровано 2,8 тис. реєстраторів розрахункових операцій, з яких 0,6 тис. РРО та 2,2 тис. ПРРО.

eye

359

Новини громад

16 жовтня 2023 11:51

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію