• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Твоя безпека – твоя відповідальність»

eye

30

18.10.2024 13:02

Новини громад

img

На цьому тижні в рамках проведення соціально-інформаційної акції «Твоя безпека – твоя відповідальність» відбулась онлайн зустріч, учасниками якої стали безробітні особи, що перебувають на обліку у Покровському міському центрі зайнятості. До заходу залучились представники БО «Діалог громад».

Під час заходу фахівчиня з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Анна Неділько зауважила, що відсутність легалізованих трудових відносин позбавляє працівників захисту від незаконного звільнення, можливості отримання вихідної допомоги у разі звільнення, гарантованої виплати заробітної плати двічі на місяць, права на щорічну основну відпустку тощо. Також присутні були поінформовані про послуги служби зайнятості, про можливість пройти безкоштовне навчання у Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та отримати нову професію або ж підвищити кваліфікацію за вже існуючою.

Юрист БО «Діалог громад» Олександр Коваленко поінформував присутніх про можливість отримати безкоштовну юридичну допомогу та залишив контакти для звернень. Благодійна організація реалізує проєкт по наданню безоплатної юридичної допомоги внутрішньо переміщеним особам по Донецькій області.

Звісно, кожен сам повинен вирішувати – чи жити одним днем, чи мати впевненість у майбутньому та бути захищеним соціально. Але хочеться ще раз нагадати – лише легальне працевлаштування гарантує людині її конституційні права.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію