• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Надійні партнери та справжні друзі Покровської МВА: Сергій Добряк провів робочу зустріч з представниками GEM

eye

61

16.10.2024 18:30

Громада 1

img

З перших днів повномасштабного вторгнення Покровська громада заручилась підтримкою багатьох благодійних фондів, завдяки яким вдається вирішувати безліч гуманітарних питань та нагальних потреб місцевих жителів. Одним із таких надійних партнерів є БФ Global Empowerment Mission (GEM). 

У ході чергового моніторингового візиту до громади керівник донецького напрямку GEM Віктор Шотропа зустрівся з начальником Покровської МВА Сергієм Добряком. Під час робочої зустрічі були обговорені вже реалізовані проєкти та окреслені плани щодо подальшої допомоги населенню. 

«Благодійний фонд GEM у партнерстві з Howard G Buffett Foundation - один із перших простягнув руку допомоги. Так, починаючи з середини 2023 року, за підтримки GEM до громади було доставлено та встановлено понад 3 тисячі віконних конструкцій у пошкоджених від збройної агресії багатоквартирних будинках. На постійній основі місцеві жителі отримують продуктові набори, в яких завжди є потреба», - зазначив Сергій Добряк.

Очільник громади додав, що населені пункти Покровської МТГ перебувають під постійними обстрілами, і багато людей вже виїхало в більш безпечні регіони, але чимало мешканців ще залишаються у громаді. 

«Ми продовжуємо закликати людей до евакуації. В умовах відсутності водо-, електро- та газопостачання буде важко пережити зиму. Тож маємо підтримати наших мешканців: і співробітників критичної інфраструктури, які будуть в місті допоки буде це дозволятиме безпекова ситуація, і тих, хто евакуюється», - додав Сергій Добряк. 

Під час зустрічі начальник Покровської МВА висловив щиру подяку засновнику фонду Майклу Каппоні, директору Global Empowerment Mission Ukraine Андрію Негричу та координатору напрямку на Донеччині Віктору Шотропі за їхню постійну та вагому допомогу мешканцям Покровської громади та виразив сподівання по подальшу плідну співпрацю в гуманітарних питаннях.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Надійні партнери та справжні друзі Покровської МВА: Сергій Добряк провів робочу зустріч з представниками GEM

З перших днів повномасштабного вторгнення Покровська громада заручилась підтримкою багатьох благодійних фондів.

eye

61

Громада 1

16 жовтня 2024 18:30

Допомога після обстрілу: жителі селища Шевченко отримало будівельні матеріали від БФ «Янголи Спасіння»

У селище Шевченко, що входить до складу Покровської громади, доставили будівельні матеріали для відновлення пошкоджених будинків після обстрілу.

eye

28

Громада 1

16 жовтня 2024 16:25

Молодіжна політика в дії: ЮНІСЕФ підтримує ініціативи для розвитку молоді Донеччини

14 жовтня за участю представників громад та місцевої влади Донеччини відбувся інформаційний брифінг, присвячений реалізації молодіжної політики в Донецькій області, організований Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

eye

57

Громада 1

16 жовтня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію