• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ під вогнем: минулої доби обстрілами пошкоджені багатоповерхівки, адміністративна будівля, складське приміщення та автівки цивільних

eye

75

11.10.2024 09:30

Громада 1

img

Покровська громада продовжує зазнавати руйнувань. Ворог прицільно б'є як по житловій забудові, так і по соціально значущих об?єктах. 

Вчора, 10 жовтня, внаслідок влучання ворожого дрону було пошкоджено 4 багатоповерхівки одного з мікрорайонів міста. Від вибухової хвилі у квартирах місцевих жителів повилітали віконні та балконні рами, скління. 

До контактного центру Покровської МВА вже надійшло 17 звернень від власників пошкоджених осель. 

Того ж дня, близько 23.00 стався обстріл с. Гришине. Внаслідок обстрілу пошкоджена адміністративна будівля. Також вогнем знищене складське приміщення на площі 120 кв. м і два легкових автомобілі. Інформації про постраждалих не надходило. 

Ворог просувається та продовжує терор мирного населення Донеччини, яке вже залишив без води, світла та подекуди без газопостачання. 

Нагадуємо, що у громаді триває евакуація. На сьогодні це єдина можливість врятувати себе та своїх рідних. Не зволікайте з прийняттям рішення!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

47

Громада 1

25 жовтня 2024 14:00

Внаслідок обстрілу в Покровській громаді загинула місцева жителька

Російські окупаційні війська продовжують стирати з лиця землі Донеччину. З різного виду озброєння завдають ударів по населених пунктах, де живуть мирні мешканці.

eye

41

Громада 1

25 жовтня 2024 09:30

Комісія з питань захисту прав дитини: ключові рішення та питання

24 жовтня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглядалися важливі питання, що стосуються малолітніх жителів громади та їхніх родин.

eye

80

Громада 1

24 жовтня 2024 18:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію