• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Служба у справах дітей Покровської міської ради продовжує евакуацію родин з дітьми до безпечних регіонів України

eye

104

10.10.2024 17:35

Громада 1

img

Служба у справах дітей Покровської міської ради не припиняє роботу з евакуації родин з дітьми. Спеціалісти служби надають всебічну допомогу на всіх етапах процесу евакуації, починаючи з подання даних для реєстрації на евакуацію, і закінчуючи розселенням родин та індивідуальним підходом до кожної конкретної ситуації.

Основне завдання служби полягає в тому, щоб кожна родина, яка опинилася в небезпечних умовах через воєнні дії, отримала необхідну допомогу. Кожен випадок розглядається окремо, що дозволяє враховувати специфічні потреби сімей. Однією з ключових складників процесу є відпрацювання маршруту евакуації та співпраця з волонтерськими організаціями, які активно долучаються до цього процесу.

З серпня 2024 року завдяки роботі служби у справах дітей було евакуйовано 76 сімей, у яких виховується 144 дитини. Це стало можливим завдяки злагодженій співпраці державних служб та волонтерів, які забезпечують швидку та безпечну евакуацію.

Керівниця служби підкреслила важливість евакуації для збереження життя та здоров’я дітей.

«Евакуація є надзвичайно важливою в умовах нинішньої небезпечної ситуації. Ми зобов'язані забезпечити безпеку дітей, тому евакуація сімей з дітьми є обов'язковою. Кожен день зволікання може коштувати життя, тому ми закликаємо батьків не відкладати цей крок та евакуюватися вчасно», – зазначила начальниця служби у справах дітей Покровської громади Оксана Діма.

Евакуація є запорукою збереження життя та здоров'я дітей, тому служба у справах дітей продовжує активно працювати для надання допомоги родинам, які опинилися в небезпеці.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

47

Громада 1

25 жовтня 2024 14:00

Внаслідок обстрілу в Покровській громаді загинула місцева жителька

Російські окупаційні війська продовжують стирати з лиця землі Донеччину. З різного виду озброєння завдають ударів по населених пунктах, де живуть мирні мешканці.

eye

41

Громада 1

25 жовтня 2024 09:30

Комісія з питань захисту прав дитини: ключові рішення та питання

24 жовтня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглядалися важливі питання, що стосуються малолітніх жителів громади та їхніх родин.

eye

80

Громада 1

24 жовтня 2024 18:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію