• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровський ЦКРОІ «Милосердя» приєднався до відзначення Всесвітнього дня психічного здоров'я

eye

120

10.10.2024 16:45

Громада 1

img

Щороку 10 жовтня у світі та в Україні відзначається День ментального здоров’я. Це особливий день, присвячений обговоренню важливості психологічного добробуту, щастя та підтримки у боротьбі зі стресами. Цьогоріч до святкувань долучився і Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя», який відзначив цей день під гаслом: «Психічне здоров'я доступне всім».

Сьогодні у центрі пройшло заняття з елементами тренінгу під назвою «Усмішка – запорука здоров'я», яке було спрямоване на підтримку психічного здоров'я дітей та дорослих. Попри складні обставини, зумовлені війною, центр продовжує активно працювати, забезпечуючи своїх вихованців необхідною підтримкою та можливістю для подальшого розвитку.

"Діти виготовляли шаблони для колективної роботи "Наші долоньки тримають Україну" та працювали над аплікацією "Веселі долоньки", перетворюючи їх на улюблених казкових героїв. Задоволення та гарний настрій був присутній протягом заняття", - зазначила керівниця Центру Марина Алексєєнко.

Вже понад п'ять місяців минуло з того моменту, як Покровський центр «Милосердя» був змушений релокуватися до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Цей вимушений крок став важливим рішенням для забезпечення безпеки вихованців та безперервної роботи закладу в умовах сучасних викликів.

Попри всі труднощі, діти продовжують активно брати участь у реабілітаційних заходах, розвиваючи свої творчі та соціальні навички. Спеціалісти центру докладають усіх зусиль, аби створити комфортні умови для розвитку кожної дитини, зосереджуючись на індивідуальному підході до їхніх потреб.

Війна принесла багато стресу та викликів як для дорослих, так і для дітей. Проте Покровський ЦКРОІ «Милосердя» не припиняє роботу та залишається відданим своїй місії.

Заняття, подібні до сьогоднішнього тренінгу, допомагають дітям підтримувати позитивний настрій та відчуття впевненості у майбутньому, що є особливо важливим у цей складний час.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

47

Громада 1

25 жовтня 2024 14:00

Внаслідок обстрілу в Покровській громаді загинула місцева жителька

Російські окупаційні війська продовжують стирати з лиця землі Донеччину. З різного виду озброєння завдають ударів по населених пунктах, де живуть мирні мешканці.

eye

41

Громада 1

25 жовтня 2024 09:30

Комісія з питань захисту прав дитини: ключові рішення та питання

24 жовтня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглядалися важливі питання, що стосуються малолітніх жителів громади та їхніх родин.

eye

80

Громада 1

24 жовтня 2024 18:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію