• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Допомога спільними зусиллями: гуманітарний хаб у Хусті дякує благодійникам

eye

24

09.10.2024 15:40

Новини громад

img

Начальник Управління стратегічного планування, зовнішніх зв?язків та комунікацій Олег Фролов та очільник гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА в місті Хуст Віктор Грицак вручили першому заступнику голови Хустської РДА-РВА Василю Мейсарошу лист вдячності від начальника Покровської МВА Сергія Добряка за всебічну підтримку хабу "Єднання" в місті Хуст. Пан Василь виявив ширу людяність та надав допомогу мешканцям Донеччини, які вимушені були покинути рідну домівку та евакуюватися до Закарпаття.

В рамках візиту Олег Фролов, який опікується створенням та функціонуванням гуманітарних хабів "Єднання" Покровської МВА, провів робочу нараду з керівником хабу Віктором Грицаком, а також взяв участь у видачі гуманітарної допомоги від благодійного фонду Бориса Колесникова та ГО "Простір молоді", поспілкувався з покровчанами, що перемістилися до Закарпатської області.

Від всієї Покровської громади ми дякуємо благодійникам за підтримку та допомогу внутрішньо переміщеним особам з Покровського району, Бахмутської, Вугледарської та Костянтинівської ТГ Донецької області. Ваші добрі справи зігрівають серця в цей холодний час. Дякуємо вам за те, що не залишаєте наших земляків наодинці з труднощами. Ваша підтримка надихає нас і дає сили рухатися вперед.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Соціальні служби Покровської громади відновили роботу у місті Дніпро: ЦНАП і УСЗН надають повний спектр послуг

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк разом зі своїми заступницями Наталією Іваньо та Маргаритою Ідрісовою днями відвідали Центр надання адміністративних послуг та Управління соціального захисту населення

eye

69

Громада 1

09 жовтня 2024 18:05

Допомога спільними зусиллями: гуманітарний хаб у Хусті дякує благодійникам

Від начальника Покровської МВА Сергія Добряка першому заступнику голови Хустської РДА-РВА Василю Мейсарошу вручили лист вдячності за всебічну підтримку хабу "Єднання" в місті Хуст.

eye

24

Новини громад

09 жовтня 2024 15:40

У Покровській громаді відзначили працівників поштового зв’язку

Сьогодні, 9 жовтня, відзначається Всесвітній день пошти. З нагоди свята покровських поштарів вітали директор Донецького регіону АТ «Укрпошта» Максим Сутковий та начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

eye

25

Громада 1

09 жовтня 2024 12:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію