• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Соціальні служби Покровської громади відновили роботу у місті Дніпро: ЦНАП і УСЗН надають повний спектр послуг

eye

70

09.10.2024 18:05

Громада 1

img

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк разом зі своїми заступницями Наталією Іваньо та Маргаритою Ідрісовою днями відвідали Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) та Управління соціального захисту населення (УСЗН), які після переїзду з Покровська відновили свою роботу в місті Дніпро.

«Саме у Дніпрі знаходиться багато мешканців Покровська та прилеглих районів. Для їх всебічної підтримки фахівці ЦНАПу і УСЗН повноцінно відновили свою роботу та надають всі види адміністративних та соцпослуг. Незабаром також буде відновлено послугу з отримання електронного цифрового підпису. Радий, що наші покровчани, спеціалісти структурних підрозділів, працюють в більш безпечному місці, адже нагадую, що залишатися у Покровській громаді небезпечно», – зазначив начальник Покрокової МВА Сергій Добряк.

ЦНАП у Дніпрі відтепер працює за адресою: вул. Воскресенська, 41. Його діяльність повністю відновлено, про що повідомила керівниця центру Алевтина Жук.

«Наш інформаційно-консультаційний пункт працює в штатному режимі з 8:00 до 17:00. Тут можна отримати весь спектр послуг, окрім паспортних. Основний напрямок роботи – допомога з реєстрацією зруйнованого та пошкодженого майна. Ми також відкрили ветеранське вікно, де надаються послуги для учасників бойових дій», – зазначила Алевтина Жук.

ЦНАП також має віддалені робочі місця в Покровську, Гришиному, Новотроїцькому, а також територіальний підрозділ у місті Родинське. Ще один пункт відкритий у Кропивницькому за адресою: вул. Ельворті, 5, каб. 230.

Управління соціального захисту населення розташоване за адресою: м.Дніпро, вул. Антоновича 56. Його працівники виконують всі зобов’язання щодо державних виплат і допомог ВПО.

«Ми виплачуємо всі зобов’язання, які у нас були раніше, бо державні допомоги призначаються щомісяця. Виконуємо державні програми, приймаємо людей на особисті прийоми, надаємо гуманітарну, юридичну та психологічну допомогу. Ми знаємо, що люди, які переїхали до Дніпра, потребують підтримки, тому робимо все можливе, щоб допомогти кожному», – розповіла начальниця УСЗН Ірина Бонзюх. 

Окрім цього, УСЗН продовжує роботу з учасниками бойових дій, надаючи їм послуги з професійної адаптації, а також допомагає людям з обмеженими можливостями отримувати реабілітаційні засоби. Також продовжується робота мобільного офісу Управління соцзахисту населення. З вересня спеціалісти прийняли 70 заяв від мешканців. 

Проте безпекова ситуація в місті дедалі погіршується. Тому і люди, і працівники установи повинні бути в безпеці. Тому вчергове нагадуємо – евакуюйтесь!

Соціальні служби Покровської громади довели свою здатність працювати в умовах війни, забезпечуючи доступ до всіх необхідних послуг для переселенців та місцевих мешканців.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Соціальні служби Покровської громади відновили роботу у місті Дніпро: ЦНАП і УСЗН надають повний спектр послуг

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк разом зі своїми заступницями Наталією Іваньо та Маргаритою Ідрісовою днями відвідали Центр надання адміністративних послуг та Управління соціального захисту населення

eye

70

Громада 1

09 жовтня 2024 18:05

У Покровській громаді відзначили працівників поштового зв’язку

Сьогодні, 9 жовтня, відзначається Всесвітній день пошти. З нагоди свята покровських поштарів вітали директор Донецького регіону АТ «Укрпошта» Максим Сутковий та начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

eye

26

Громада 1

09 жовтня 2024 12:30

Ключові рішення для Покровської громади: підсумки апаратної наради під керівництвом Сергія Добряка

7 жовтня 2024 року під головуванням начальника Покровської міської військової адміністрації Сергія Добряка відбулася планова апаратна нарада

eye

81

Громада 1

08 жовтня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію