• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ключові рішення для Покровської громади: підсумки апаратної наради під керівництвом Сергія Добряка

eye

83

08.10.2024 14:05

Громада 1

img

7 жовтня 2024 року під головуванням начальника Покровської міської військової адміністрації Сергія Добряка відбулася планова апаратна нарада, на якій розглядалися актуальні питання, що стоять перед громадою в умовах постійних обстрілів. Основною темою зустрічі стала евакуація населення, оскільки залишатися в громаді наразі небезпечно.

Одним із ключових завдань на порядку денному – евакуація сімей з дітьми. Служба у справах дітей спільно із поліцією проводить комісійні відвідування таких сімей за адресами проживання та виконує роз'яснювальну роботу як у межах міста, так і на території громади. З огляду на нестабільну ситуацію та загрози життю, було наголошено на необхідності покинути небезпечні райони громади,  оскільки є випадки, коли батьки, нехтуючи застереженнями, наражають власних дітей на небезпеку. Сергій Добряк особливо підкреслив: залишатися у громаді під час постійних обстрілів вкрай небезпечно.

Окрім того, розглянули роботу Центру надання адміністративних послуг у місті Родинське та роботу мобільного офісу УСЗН, проаналізували ефективність надання послуг населенню, а також стан справ у старостинських округах. Окремо було відзначено важливість роботи зі сплати заборгованості перед бюджетом підприємствами та  підприємцями, орендної плати за землю та інших податків до місцевого бюджету. Обговорили поточну ситуацію у фермерських господарствах щодо збору врожаю та  посівної кампанії, де це ще є можливим через загострення бойових дій.

Наприкінці наради Сергій Добряк підбив підсумки роботи структурних підрозділів та наголосив на важливості координації всіх служб та підрозділів для вирішення питань мешканців, які ще залишаються у громаді, та які евакуюватися у безпечні місця.

«Дякую всім підрозділам за працю. У цей складний час важливо зберегти людський кадровий потенціал, комунальне майно  та скоординувати роботу  із забезпечення безпеки мешканців громади. Впевнений, що разом, не втрачаючи оптимізму і працездатності, ми зможемо подолати будь-які труднощі. Разом до перемоги!» – підсумував начальник Покровської МВА.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів були надані доручення для вирішення поточних завдань.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Соціальні служби Покровської громади відновили роботу у місті Дніпро: ЦНАП і УСЗН надають повний спектр послуг

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк разом зі своїми заступницями Наталією Іваньо та Маргаритою Ідрісовою днями відвідали Центр надання адміністративних послуг та Управління соціального захисту населення

eye

80

Громада 1

09 жовтня 2024 18:05

У Покровській громаді відзначили працівників поштового зв’язку

Сьогодні, 9 жовтня, відзначається Всесвітній день пошти. З нагоди свята покровських поштарів вітали директор Донецького регіону АТ «Укрпошта» Максим Сутковий та начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

eye

29

Громада 1

09 жовтня 2024 12:30

Ключові рішення для Покровської громади: підсумки апаратної наради під керівництвом Сергія Добряка

7 жовтня 2024 року під головуванням начальника Покровської міської військової адміністрації Сергія Добряка відбулася планова апаратна нарада

eye

83

Громада 1

08 жовтня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію