• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

День бібліотек – подяка тим, хто зберігає культурне надбання громади

eye

167

30.09.2024 11:15

Громада 1

img

Всеукраїнський день бібліотек щорічно відзначається 30 вересня. Це професійне свято, започатковане в 1998 році указом Президента України, покликане вшанувати роботу бібліотекарів та підкреслити важливість бібліотек у житті суспільства. 

Бібліотекар – це не просто професія, це покликання. Навіть коли читальні зали Покровської громади залишаються зачиненими, а стіни рідних бібліотек здаються далекими, бібліотекарі продовжують працювати, даруючи своїм читачам знання і натхнення онлайн. 

Сьогодні, з нагоди свята, працівники бібліотечної мережі зібрались у м. Дніпро, який став прихистком для багатьох покровчан. З вітальним словом до них звернулась заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова: 

«Ваша відданість своїй справі – це символ стійкості та віри у краще майбутнє. Ми мріємо повернутися додому, до своїх бібліотек, до рідних міст, щоб знову відчути запах книжок на полицях та чути тихі розмови читачів у читальних залах. Але вже зараз, у віртуальних просторах, ми продовжуємо об’єднувати людей, поширювати знання та тримати культурний фронт». 

Почесними грамотами Покровської міської ради, Покровської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області за багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію, значні творчі здобутки, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек відзначили працівників комунального закладу «Покровська міська публічна бібліотека».

Слід зазначити. що у м. Дніпро планується відкриття освітньо-культурного простору для того, аби об'єднати покровчан, які вимушені сьогодні знаходитись за межами рідної громади.

Дякуємо за вашу працю і внесок у розвиток нашого суспільства!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

47

Громада 1

25 жовтня 2024 14:00

Внаслідок обстрілу в Покровській громаді загинула місцева жителька

Російські окупаційні війська продовжують стирати з лиця землі Донеччину. З різного виду озброєння завдають ударів по населених пунктах, де живуть мирні мешканці.

eye

41

Громада 1

25 жовтня 2024 09:30

Комісія з питань захисту прав дитини: ключові рішення та питання

24 жовтня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглядалися важливі питання, що стосуються малолітніх жителів громади та їхніх родин.

eye

80

Громада 1

24 жовтня 2024 18:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію