• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Минулої доби від ворожих обстрілів потерпала вся громада: пошкоджені будинки та приватні автівки

eye

30

26.09.2024 09:45

Громада 1

img

25 вересня о 15.00 стався обстріл с.Новопавлівка, пошкоджено приватне домоволодіння. Обстеження заплановано на поточну добу. Загиблих та постраждалих немає. 

Того ж дня близько 18.00 російські війська завдавали удару по с. Звірове, в наслідок чого пошкоджено будинок та господарчі будівлі. Загиблих та постраждалих немає. 

Ввечері 25 вересня теж було неспокійно. Стався обстріл приватної забудови міста, через який знищено господарчу споруду та покрівлю будинку площею 30 м2. 

Внаслідок ворожого влучання був пошкоджений й один транспортний засіб, за кермом якого перебувала місцева жителька. Машина рухалась вул. Захисників України, коли потрапила під обстріл. На щастя, власниця автомобіля не отримала тілесних ушкоджень, але потребувала допомоги через гостру реакцію на стрес та артеріальну гіпертензію.

Ворог цинічно завдає ударів по Покровську та старостинським округам громади, руйнуючи все, що для нас дорого та важливо. Щодня кількість пошкоджених та зруйнованих будинків і майна жителів Покровської громади зростає. Гинуть та отримають тяжкі поранення мирні люди. 

Не нехтуйте власною безпекою! Евакуюйтеся!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію