• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сімейний патронат – крок до щасливого дитинства

eye

79

25.09.2024 12:30

Новини громад

img

24 вересня  фахівці Покровського міського центру зайнятості спільно з представницею служби у справах дітей  Покровської міської  військової адміністрації Оленою Козловою провели захід в рамках Тижня «Сімейний патронат – крок до щасливого дитинства».

Пані Олена детально розповіла про послугу патронатного виховання, пояснила завдання, особливості та порядок організації патронату над дитиною.

Також було зазначено, що кандидати в патронатні вихователі проходять ретельний відбір. Важливо, щоб кандидати були психологічно готові до виховання дитини в складних життєвих обставинах, мали позитивний досвід у вихованні дітей, пройшли спеціальне навчання та відповідали певним критеріям, визначеним законодавством.  Було зазначено, що це не тільки шляхетна справа, а ще можливість отримати легальну роботу.

Умови патронату передбачають тимчасове перебування дитини в сім’ї  патронатних вихователів до вирішення її ситуації, зокрема, повернення до біологічної сім’ї або влаштування в інші форми сімейного виховання. Цей підхід дозволяє забезпечити дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, безпечне середовище на час вирішення їхньої долі.

 «Патронатні вихователі отримують щомісячну оплату за свою роботу, а також додаткові кошти на утримання дитини», - зазначила фахівчиня центру зайнятості.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Усні історії»: музейники Покровська збирають свідчення війни від мешканців громади

Події сучасної російсько-української війни назавжди увійдуть в історію як приклад сміливої боротьби українського народу проти жорстокого агресора. Проте кожен з нас розуміє, що ця історія твориться завдяки діям звичайних людей на тлі великих потрясінь.

eye

22

Новини громад

25 жовтня 2024 15:00

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

47

Громада 1

25 жовтня 2024 14:00

Представники Покровської громади долучились до написання радіодиктанту єдності

Сьогодні українці з різних куточків країни приєднались до Радіодиктанту національної єдності, присвяченому Дню української писемності та мови.

eye

95

Новини громад

25 жовтня 2024 13:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію