• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Новоприбулі евакуйовані покровчани не залишаються без підтримки

eye

121

24.09.2024 14:55

Громада 1

img

Завдяки плідній співпраці гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у м. Шептицький з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) сьогодні відбулась видача гуманітарної допомоги для новоприбулих евакуйованих мешканців Покровського району.

32 родини внутрішньо переміщених осіб, які нещодавно евакуювалися до Шептицької громади, отримали необхідні речі для побуту: матраци, ковдри, кухонні набори посуду, ліхтарики, термоси та розкладні стільці, що суттєво підвищить їхній комфорт в нових умовах.

Крім основної допомоги, кожен переселенець отримав також кондитерські вироби, зокрема печиво та цукерки, що були надані представниками  бізнесу за партнерської підтримки Фонду Бориса Колесникова.

Висловлюємо глибоку вдячність благодійникам за їх щедрість та постійну підтримку внутрішньо переміщених осіб у цей складний час.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

47

Громада 1

25 жовтня 2024 14:00

Внаслідок обстрілу в Покровській громаді загинула місцева жителька

Російські окупаційні війська продовжують стирати з лиця землі Донеччину. З різного виду озброєння завдають ударів по населених пунктах, де живуть мирні мешканці.

eye

41

Громада 1

25 жовтня 2024 09:30

Комісія з питань захисту прав дитини: ключові рішення та питання

24 жовтня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглядалися важливі питання, що стосуються малолітніх жителів громади та їхніх родин.

eye

80

Громада 1

24 жовтня 2024 18:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію