• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

"З Україною в серці": виховний захід до Міжнародного дня миру

eye

40

20.09.2024 15:40

Новини громад

img

Щороку 21 вересня світ відзначає Міжнародний день миру. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

Для когось мирне життя — це буденність, а для українців — це мрія. Ми щодня змушені виборювати право жити під мирним небом. Мир справді має дуже важливе значення і наш народ по-особливому це відчуває.

Так, 20.09.2024 року для підоблікових відділу пробації №16, що на Донеччині, соціальним партнером – головою громадської організації «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» Наталією Тихоновою в онлайн режимі проведено виховний захід до Міжнародного дня миру «З Україною в серці».

Міжнародний день миру є символом надії та співчуття для мільйонів людей у всьому світі, які прагнуть завершення воєнних конфліктів та створення світу без війн. Особливо це відчуття нині актуальне для нас — українців. Цей день — не лише символічна дата, але й важливе нагадування світу про те, що в нашій країні триває жорстока і кривава війна, наша земля вже не перший рік страждає від війни, яку почала росія. Ми пережили стільки випробувань і втрат, що справді можемо сказати, що розуміємо цінність миру. Мир у рідній Україні –  найзаповітніше бажання усіх українців. Адже найбільше у світі щастя – це, коли люди живуть мирно, дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

Бажаємо всім миру, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію