• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Пошук шляхів підтримки евакуйованих покровчан: відбулась зустріч з представниками ООН

eye

66

16.09.2024 12:20

Громада 1

img

За участі начальника Покровської РВА Володимира Замотаєва та голови гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитра Єрмоловича відбулась зустріч із координаторами кластерів ООН в Україні на чолі з головою офісу УКГС ООН у м.Дніпрі Альхаді Аль Баріді.

Темою зустрічі стали безпекова ситуація в районі, нагальні гуманітарні потреби прифронтових громад та підтримка евакуйованих жителів Донеччини, які евакуювались та знайшли прихисток в більш безпечних регіонах країни. 

Як зауважив очільник Покровської РВА Володимир Замотаєв, ворог щодня завдає ударів по громадах району, руйнує об’єкти критичної та дорожньо-транспортної інфраструктури:

«Покровськ, Мирноград, Селидове та інші населені пункти внаслідок ворожих влучань залишились без централізованого водо- та газопостачання. Через руйнування енергетичних об’єктів є проблеми з електропостачанням та зв’язком. Так, у Покровську мешканці району Динасового заводу вже 10 днів живуть без світла. Теплопостачання та старт опалювального сезону теж під великим питанням. Ситуація надскладна, тому ми щодня закликаємо людей виїжджати». 

Під час спілкування присутні обговорили питання щодо надання допомоги евакуйованим жителям Покровського району в місцях їх компактного проживання. 

За словами керівника гуманітарного штабу Порковської громади Дмитра Єрмоловича, багато жителів Донеччини звертаються до гуманітарних хабів «Єднання» Покровської МВА, які діють в містах Хуст, Кропивницький, Червоноград та Чернівці. Тож зараз головними таких осередків є пошук житла для ВПО та додаткових видів допомоги. 

«Ми щиро вдячні нашим партнерам за постійну підтримку Покровського району! У цей складний для всіх нас час допомога ООН є надзвичайно важливою, особливо для тих, хто евакуювався та облаштовує свій побут в новому, безпечному місці. Тільки разом ми зможемо подолати виклики цієї війни», - додав начальник Покровської РВА Володимир Замотаєв.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Пошук шляхів підтримки евакуйованих покровчан: відбулась зустріч з представниками ООН

За участі начальника Покровської РВА Володимира Замотаєва та директора Агентства розвитку громади Покровської МВА Дмитра Єрмоловича відбулась зустріч із координаторами кластерів ООН в Україні на чолі з головою офісу УКГС ООН у м.Дніпрі Альхаді Аль Баріді

eye

66

Громада 1

16 вересня 2024 12:20

Тренери Покровської громади продовжують готувати спортсменів до змагань

Тренери Покровської громади продовжують готувати спортсменів до змагань, щоб гідно відстоювати спортивну честь Малої Батьківщини на теренах України та за її межами.

eye

39

Громада 1

16 вересня 2024 11:15

Минулої доби ворожі війська поранили 3 людини та пошкодили об’єкти критичної інфраструктури

Покровська громада живе під постійними обстрілами. Ворог завдає ударів керованими авіабомбами, дронами і ствольною артилерією. Лише за минулу добу місто 9 разів зазнало ворожих атак.

eye

36

Громада 1

16 вересня 2024 09:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію