• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Тренери Покровської громади продовжують готувати спортсменів до змагань

eye

39

16.09.2024 11:15

Громада 1

img

Загострення ситуації у Покровській громаді ставить нові виклики і перед спортивною спільнотою. Залучення до волонтерської діяльності, евакуація спортивного обладнання, переїзд до більш безпечних місць.

Попри це тренери Покровської громади продовжують готувати спортсменів до змагань, щоб гідно відстоювати спортивну честь Малої Батьківщини на теренах України та за її межами.

Наразі представники трьох провідних відділень дитячо-юнацької спортивної школи міста Покровськ (директор Ігор Юркін) вкотре доводять, що всупереч усім труднощам вони впевнені, сильні та цілеспрямовані.

15 вересня збірна команда Донеччини РК «Твердий знак» здобула бронзову перемогу у фінальному етапі чемпіонату України з регбі-7 серед чоловічих команд вищої ліги. У складі збірної під керівництвом Ігоря Юркіна – покровські регбісти, вихованці ДЮСШ Костянтин Гайдученко, Олександр Диський, Богдан Акіф’єв, Олександр Фомюк, Назар Шмалько, Олексій Гаркуша, Кирило Безбородов.
Свій успіх переможці присвятили загиблому воїну ЗСУ, гравцю збірної команди Донецької області з регбі Владиславу Горбунову.

13-15 вересня в місті Київ відбувся чемпіонат України з бойового самбо, розділ «Про-фул». Змагання зібрали понад 500 спортсменів з різних куточків України. Донецьку область представили вихованці спортивного клубу «БАРС» під керівництвом тренера-викладача ДЮСШ Артема Пятихатки. Хлопці здобули наступні результати:
Богдан Пахомов одержав чотири перемоги та посів 1 місце у ваговій категорії 74 кг; 2008-2009 року народження.
Гліб Леус одержав п’ять перемог та одну поразку і посів 3 місце у ваговій категорії 62 кг; 2008-2009 року народження.

З 8 по 21 вересня проходить навчально-тренувальний збір з підготовки до Кубка України з черліденгу.
Під керівництвом досвідченого наставника, тренера-викладача ДЮСШ м Покровськ Наталії Коновалюк покровські черлідери готуються здобувати нові перемоги.
Наразі Наталія Коновалюк у місті Багачеве (Ватутіне) на Черкащині продовжує тренувати покровських спортсменів та запрошує усіх охочих у світ черліденгу. Запис та усі подробиці за телефоном 0507040054.

«Зараз складно усім мешканцям Покровської громади, - спортсмени та тренери не виключення. Однак, я переконаний, що фізична та моральна загартованість, витримка, цілеспрямованість допоможуть усім нам пройти цей непростий шлях, вистояти і надалі здобувати високі спортивні результати», - зазначає начальник управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Пошук шляхів підтримки евакуйованих покровчан: відбулась зустріч з представниками ООН

За участі начальника Покровської РВА Володимира Замотаєва та директора Агентства розвитку громади Покровської МВА Дмитра Єрмоловича відбулась зустріч із координаторами кластерів ООН в Україні на чолі з головою офісу УКГС ООН у м.Дніпрі Альхаді Аль Баріді

eye

65

Громада 1

16 вересня 2024 12:20

Тренери Покровської громади продовжують готувати спортсменів до змагань

Тренери Покровської громади продовжують готувати спортсменів до змагань, щоб гідно відстоювати спортивну честь Малої Батьківщини на теренах України та за її межами.

eye

39

Громада 1

16 вересня 2024 11:15

Минулої доби ворожі війська поранили 3 людини та пошкодили об’єкти критичної інфраструктури

Покровська громада живе під постійними обстрілами. Ворог завдає ударів керованими авіабомбами, дронами і ствольною артилерією. Лише за минулу добу місто 9 разів зазнало ворожих атак.

eye

36

Громада 1

16 вересня 2024 09:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію