• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Кількість обстрілів збільшується: за добу ворог двічі завдав ударів по Покровську

eye

159

04.09.2024 10:02

Новини громад

img

З кожним днем залишатись в Покровській громаді стає все небезпечніше. До Покровська долітають КАБи та ствольна артилерія, ворог цинічно обстрілює як міську інфраструктуру, так і житлові будинки мирних мешканців. 

Вчора, близько 16.45 ворог поцілив в енергетичний об`єкт, внаслідок чого до сьогодні залишаються без електропостачання майже 800 жителів східної частини міста. Наразі фахівці вже приступили до відновлювальних робіт. Попередньо встановлено, що ворожа армія застосувала КАБ-500. 

Сьогодні вночі в місті сталася чергова надзвичайна ситуація – війська рф завдали удар по промисловому об’єкту, внаслідок чого виникла пожежа. Тип озброєння та деталі події з’ясовуються.

«Ворог не зупиняється на шляху до своєї цілі – продовжує терор мирного населення та цілеспрямовано руйнує об'єкти критичної інфраструктури. Ми бачимо, що відбувається в наших громадах-сусідах. Мирноград та Селидове знаходиться під постійними обстрілами. В цих громадах вже відсутнє водо- та газопостачання, частково відсутнє електропостачання та зв'язок. Закликаю покровчан не нехтувати цими тривожними сигналами та берегти власне життя. Евакуюйте дітей, літніх людей, маломобільних осіб. Евакуюйтеся, поки є час», – зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Соціальні служби Покровської громади відновили роботу у місті Дніпро: ЦНАП і УСЗН надають повний спектр послуг

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк разом зі своїми заступницями Наталією Іваньо та Маргаритою Ідрісовою днями відвідали Центр надання адміністративних послуг та Управління соціального захисту населення

eye

53

Громада 1

09 жовтня 2024 18:05

Допомога спільними зусиллями: гуманітарний хаб у Хусті дякує благодійникам

Від начальника Покровської МВА Сергія Добряка першому заступнику голови Хустської РДА-РВА Василю Мейсарошу вручили лист вдячності за всебічну підтримку хабу "Єднання" в місті Хуст.

eye

19

Новини громад

09 жовтня 2024 15:40

У Покровській громаді відзначили працівників поштового зв’язку

Сьогодні, 9 жовтня, відзначається Всесвітній день пошти. З нагоди свята покровських поштарів вітали директор Донецького регіону АТ «Укрпошта» Максим Сутковий та начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

eye

22

Громада 1

09 жовтня 2024 12:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію