• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк: «До міста вже долітає ствольна артилерія, тому прошу не зволікати з евакуацією»

eye

116

03.09.2024 12:02

Новини громад

img

Вчора близько 19:00 години вечора стався черговий обстріл Покровська, в наслідок якого поранень різного ступеня тяжкості зазнали 3 особи. 

Всі постраждалі доставлені до Добропільської міської лікарні. Одна дівчина перебуває у досить важкому стані через складне поранення ноги. 

«Звертаюсь до мешканців громади: ми бачимо, що до нашого міста вже дістає ствольна артилерія, тому не треба зволікати з евакуацією, збирайтеся, евакуюйтеся і бережіть себе!» – зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Комісія, що фіксує наслідки руйнувань, працює. Комунальники прибирають сміття та забивають вікна. З матеріального резерву виділені будматеріали. Не стоять осторонь лиха і благодійники, які активно допомагають з ліквідацією наслідків обстрілів.

З початку повномасштабного вторгнення в громаді пошкоджено 40% житлового фонду, повністю зруйновані дві багатоповерхівки та понад 70 приватних будинків.

Триває евакуація. Станом на сьогодні, 3 вересня, в Покровській ТГ досі перебуває близько 42 тисяч жителів, 30 з яких – у самому місті. 
Як зауважив Сергій Добряк, люди виїжджають, показник по евакуації гарний.

«Ми отримали завдання від військової частини, яка закріплена за нами, щодо будівництва укріплень – на певних ділянках міста ми будемо будувати загороджувальні споруди, пересипати дороги тощо. Місто готується до оборони і невдовзі містяни це побачать. Але ще раз прошу не зволікати з евакуацією та не відкладати на довгий час переїзд в більш безпечні регіони. Від цього залежать ваші життя та ваших близьких. Особливу прошу звернути увагу на допомогу в евакуації маломобільним людям, які не змозі самостійно про себе попіклуватись. Їх та малолітніх мешканців громади треба евакуювати першочергово!» – додав начальник Покровської МВА.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До Вінниці на зберігання привезуть з Покровська пам’ятник Миколі Леонтовичу

12 вересня 2024 року начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою здійснили робочу поїздку на Вінниччину, в ході якої було підписано Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння між Вінницькою та Покровською ТГ.

eye

55

Громада 1

13 вересня 2024 17:25

Аби полегшити шлях до безпеки: евакуйовані покровчани отримали дорожні набори

Покровська МВА спільно із благодійниками продовжують докладати зусилля, щоб забезпечити евакуйованих жителів Донеччини найнеобхіднішим.

eye

52

Громада 1

13 вересня 2024 12:50

Реабілітаційний центр «Милосердя» знайшов нових друзів - помічників

Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя», який було релоковано до Закарпаття, продовжує налагоджувати комунікацію з представниками благодійних фондів і створювати комфортні умови для розвитку та навчання своїх вихованців.

eye

68

Громада 1

12 вересня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію