• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Релокація бізнесу та медицини: між Покровською та Криворізькою громадами укладено меморандум про співпрацю

eye

107

29.08.2024 13:00

Новини громад

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою здійснили робочу поїздку до міста Кривий Ріг, під час якої зустрілись з керівниками міської ради та підписали меморандум про співпрацю, який покликаний зміцнити співробітництво та координацію між двома громадами задля досягнення спільних цілей.

Головною метою документа є співпраця у сфері охорони здоров’я, сприяння покращенню життя і добробуту населення та підвищення згуртованості шляхом надання допомоги мешканцям Покровської громади, які вимушені були евакуюватися до міста Кривого Рогу.

Зокрема, під час зустрічі була обговорена можливість релокації середнього бізнесу, який працював у Покровську,  а також Покровської клінічної лікарні інтенсивного лікування.

Через близькість лінії фронту та загострення безпекової ситуації місцеві підприємства вимушені покинути рідне місто та шукати точки розвитку в більш безпечних містах. Одним з таких може стати Кривий Ріг, в якому знайшли прихисток чимало покровчан.

«Релокація лікарні обговорюється з метою посилення безпеки пацієнтів та медичного персоналу, а також з міркувань збереження наявного медичного обладнання. Переміщення до Криворізької громади дозволить лікарні продовжити надавати необхідну медичну допомогу в більш безпечному місці та збереже робочі місця», - зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

78

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

46

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію