• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Днем Незалежності України

eye

203

24.08.2024 09:10

Новини громад

img

Шановні мешканці та захисники Покровської громади!

Сьогодні, у День Незалежності України, ми відчуваємо велику відповідальність – зберегти і передати нашу незалежність наступним поколінням.

За знівечені війною роки це свято стало особливим для нас усіх. У час, коли наша країна знову змушена боротися за свою незалежність, ми відчуваємо єдність, яку не розірве жоден ворог. 

З прадавніх часів український народ неодноразово намагались перетворити у рабів, але прагнення волі завжди перемагало. Ми відроджувалися у славі, а наші вороги відходили у ганьбі. Переконаний, що так буде і цього разу, коли російський агресор знову зазіхнув на наше життя. Наша воля і правда переможе тиранію і зло, що несе кремлівська орда.

За наближення Перемоги України ми завдячуємо передусім нашим героїчним воїнам, які зі зброєю в руках захищають нашу рідну землю. Але також і кожному з вас, хто на своєму місці всіляко допомагає Україні бути незламною і сильною; хто плекає українську мову, освіту, культурну і духовну спадщину, вирощує своїх дітей в українському патріотичному дусі і попри всі виклики зберігає та утверджує далеко за межами України свою рідну і неповторну українську національну ідентичність.

Ми схиляємо голови перед пам’яттю наших героїв, які віддали своє життя за вільну Україну. Їхня жертва не буде даремною, ми обов’язково виборемо найкраще майбутнє для нашої держави.

Я дякую кожному за мужність, терпіння та незламність. Разом ми пройдемо через усі випробування, адже наша сила – в єдності, а наша перемога – у вірі.

У цей День Незалежності пам'ятаємо, що ми – народ, який здатен відстояти свою свободу. Віримо у Збройні Сили України, підтримуємо один одного та продовжуємо боротьбу за мирне майбутнє нашої країни, Донеччини та Покровської громади!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Усні історії»: музейники Покровська збирають свідчення війни від мешканців громади

Події сучасної російсько-української війни назавжди увійдуть в історію як приклад сміливої боротьби українського народу проти жорстокого агресора. Проте кожен з нас розуміє, що ця історія твориться завдяки діям звичайних людей на тлі великих потрясінь.

eye

22

Новини громад

25 жовтня 2024 15:00

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

47

Громада 1

25 жовтня 2024 14:00

Представники Покровської громади долучились до написання радіодиктанту єдності

Сьогодні українці з різних куточків країни приєднались до Радіодиктанту національної єдності, присвяченому Дню української писемності та мови.

eye

95

Новини громад

25 жовтня 2024 13:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію