• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Понад 2 тисяч продуктових наборів Покровська громада отримала від World Central Kitchen

eye

279

14.08.2024 10:43

Новини громад

img

Покровська МВА продовжує докладати зусиль, аби підтримувати мешканців громади в такі важкі часи. Для цього у громаді організована тісна та плідна робота з донорськими організаціями. І сьогодні,  попри ускладнення безпекової ситуації, до міста надходить гуманітарний вантаж від благодійних фондів та міжнародних організацій. 

Наразі в комітеті самоорганізації населення триває видача продуктових наборів для жителів пільгових категорій. Харчові продукти отримують ВПО, багатодітні родини, матері, що самостійно виховують дитину, та особи з інвалідністю. 

«Цього разу представники World Central Kitchen доставили до Покровська 2400 одиниць пакунків, які складаються із харчових продуктів тривалого зберігання.До складу кожного з них входять крупи, консерви, соняшникова олія, чай, згущене молоко, печиво тощо», – зазначила керівниця ККСН Марина Ухова. 

За тиждень, протягом якого триває видача, гуманітарну допомогу вже отримали 1 900 місцевих жителів. 

За словами Марини Ухової, процес організований та відбувається згідно зі заздалегідь складеними списками з урахуванням усіх заходів безпеки.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

78

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

47

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію