• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники Покровської громади – серед переможців та лауреатів обласного конкурсу «Молода людина року»

eye

361

13.08.2024 13:00

Новини громад

img

12 серпня у Дніпрі відбулася церемонія нагородження учасників обласного конкурсу «Молода людина року». Серед лауреатів та переможців – представники Покровської громади. 

З вітальним словом до присутніх звернулась начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна. Вона зазначила, що подібні заходи надзвичайно важливі для підтримки та розвитку молодіжного потенціалу регіону.

Під час заходу були нагороджені молоді люди у шести номінаціях.

У номінації «Працівник критичної інфраструктури» переможцем став Олександр Кордюков, начальник дільниці з ремонту автозчепного пристрою та автогальмового обладнання Покровського вагонного депо. Лауреатами - Юлія Цикладзе, начальник відділу найму управління кадрової політики дирекції з персоналу та соціальних питань «Метінвест Покровськвугілля»; Аліна Мамонтова, фахівець з питань цивільного захисту станції Покровськ; Валентин Вiцьков, начальник району контактної мережі Удачна; Антон Пшиченко, монтер колії станції Легендарна.

У номінації «Рятівник року» лауреатами стали Давид Петрушин, лейтенант поліції, інспектор відділу реагування патрульної поліції Покровського районного управління поліції; Євген Лигач, водій автоколони №2 дирекції з транспорту компанії «Метінвест Покровськвугілля».

У номінації «Громадський діяч року» лауреатом став Віктор Шебаршин, вчитель інформатики у навчально-виховному комплексі № 1 м. Покровськ. А Ольга Гребенькова, керівниця гуманітарного хабу «Єднання» у м. Кропивницький – у номінації «Серце, віддане Донеччині»

Крім того, під час урочистостей молодим активістам та управлінцям, що підтримують розвиток молодіжного середовища, вручили відзнаки Міністерства молоді та спорту України і Донецької ОДА.

Подяку Мінмолодьспорту за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в Україні, національно-патріотичне виховання молоді отримав начальник управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Віталій Щербинка.

Вітаємо та пишаємось покровчанами!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

78

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

47

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію