• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Понад 1 млн гривень виділено на матеріальну допомогу покровчанам

eye

368

12.08.2024 16:15

Новини громад

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян.

Члени комісії розглянули 35 заяв, що надійшли від жителів громади. 
Більшість звернень стосувалась надання матеріальної допомоги на лікування та відновлення після проведення оперативних втручань. Рішенням членів комісії кожному із заявників, а їх 20, було виділено від 5 до 50 тисяч гривень. 

5 пакетів документів стосувались призначення матеріальної допомоги за зруйноване внаслідок обстрілу житло. Постраждалі отримають від 12,5 до 80 тисяч гривень. 

За допомогою на лікування онкологічних захворювань звернулись 4 заявники. Мешканці, що мають такі діагнози, отримають від 15 до 25 тисяч гривень.

Рішенням комісії було визначено виділення одноразової матеріальної допомоги у розмірі 50 тисяч гривень родині загиблого Захисника України  та двом сім’ям загиблих цивільних громадян внаслідок обстрілу: 2 особи отримають по 100 тисяч гривень. 

Під час засідання було розглянуто також звернення щодо надання допомоги у зв’язку з надзвичайною подією, а саме через пожежу. За цим зверненням родина мешканців Покровської громади отримає 30 тисяч гривень. 

Ще 100 тисяч гривень призначено військовослужбовцю, якого було звільнено з полону, а також військовозобов’язаному, якого прийнято на службу до військових підрозділів ЗСУ за укладеним вперше контрактом на строк, не менше ніж 3 роки. 

Комісія дуже уважно розглянула кожну заяву та надані документи. Це і медичні довідки та епікризи після проведеного лікування або оперативного втручання; документи, які підтверджують фінансову спроможність заявника, наявність інвалідності та актів обстежень зруйнованого житла. 

За словами Наталії Іваньо, в питаннях виділення матеріальної допомоги особливу увагу приділяють родинам загиблих військовослужбовців, тим, хто вважається зниклим безвісти або таким, що за власним бажанням долучаються до лав ЗСУ. Всі випадки індивідуальні й потребують уваги та допомоги з боку міської влади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

78

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

47

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію