• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зі студентських лав і до сьогодення: Тетяна Ткаченко 37 років на варті життя та здоров'я мешканців Покровської громади

eye

116

01.08.2024 11:44

Новини громад

img

Директорка  Покровської міської лікарні Тетяна Ткаченко – яскравий приклад відданості професії. Свій шлях у медицині вона розпочала саме тут, як звичайний лікар-терапевт. Завдяки своїм знанням, досвіду та неабиякій людяності, сьогодні вона очолює цей заклад. 

У стінах Покровської міської лікарні працює людина, чиє ім’я стало синонімом професіоналізму та людяності. Тетяна Альфредівна Ткаченко – це не просто лікар, це справжній друг для кожного пацієнта. 37 років свого життя вона віддала цьому закладу, ставши   його душею. Ще юною дівчиною, випускницею медичного інституту після проходження річної інтернатури вона залишилась працювати тут дільничним лікарем-терапевтом.


Сьогодні вона - лікар вищої категорії. Має багато нагород та подяк. Принципова, вимоглива до себе та колег, цілеспрямована, але водночас людяна та сповнена співчуттям. Такою її знають не лише колеги, а і пацієнти, всі мешканці Динасового селища. А їх за всі ці роки перебувало в її кабінеті чимало. І сьогодні вона приймає до 30 пацієнтів на день, готова вислухати кожного й обов'язково допомогти.

«Її чуйність, співчуття та готовність завжди прийти на допомогу роблять її незамінним лікарем і керівником», – зазначають у Покровській міській лікарні.

Чотири роки Тетяна Альфредівна очолює Покровську міську лікарню. І це, напевно, найскладніші роки в історії цього медичного закладу. Вона стала головним лікарем під час розпалу пандемії коронавірусної хвороби, а тепер спільно зі своїм колективом працює у воєнних реаліях. Слід зазначити, що попри всі виклики та випробування, вона ефективно керує лікарнею та підтримує свою команду лікарів, яку дуже цінує.

З початку повномасштабної війни робота КНП «Покровська міська лікарня» не зупинялась ані на день. Зокрема, поліклінічне відділення, крім прийому пацієнтів, кожного дня проводяться профогляди працівників  підприємств Покровської громади.

До того ж саме у Покровській міській лікарні втілювалась міська програма «Доброзичлива медицина», в рамках якої на безоплатній основі професійний огляд лікарів отримують мешканці старостинських округів громади.

З 2003 року вона підпрацьовує на станції швидкої допомоги, отримала і сертифікат з невідкладних станів та катастроф.

І в цьому вся Тетяна Альфредівна: прийти на допомогу попри втому, бути корисною, бути професіоналом. Вона завжди знаходить час, щоб вислухати кожного і надати необхідну поміч. Її досвід, знання і вміння дозволяють їй вирішувати найскладніші медичні завдання.

«Вона не просто головний лікар. Вона – людина великої душі, що для медичного працівника набагато важливіше. І поза кабінетом вона завжди готова підтримати своїх колег, допомогти пацієнтам вирішити будь-яке питання. Її доброта, чуйність та відданість справі надихають весь колектив лікарні», – говорять про неї колеги. 
Саме цінне, що є у людини- це її здоров'я і життя.  Цим життєвим кредом  і керується колектив КП "Покровська міська лікарня".

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

78

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

47

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію