• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У пріоритеті – безпека і добробут неповнолітніх мешканців Донеччини: на обласному рівні обговорили проблемні питання захисту дітей

eye

18

30.07.2024 19:00

Громада 1

img

Від Покровської МВА участь в онлайн-нараді взяла начальниця служби у справах дітей Оксана Діма.

30 липня під головуванням заступника начальника обладміністрації Олександра Шевченка за участю начальника служби у справах дітей облдержадміністрації Наталії Тимофеєвої відбулася онлайн-нарада, присвячена питанню здійснення контролю за умовами утримання і виховання дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях, у тому числі шляхом їх відвідування за місцем їх тимчасового переміщення (евакуації) на території України. Проведення даної наради має на меті посилення контролю, виявлення проблемних питань та надання допомоги дитячим будинкам сімейного типу та прийомним сім'ям.

На території Покровської громади функціонують 4 будинки сімейного типу, в яких виховується 31 дитина-сирота, дитина, позбавлена батьківського піклування, а також 4 прийомні сім'ї, у яких виховується 9 дітей вказаної категорії. 

«Кожна дитина заслуговує на безпечне дитинство. Тому ми зробили все можливе, щоб евакуювати всі прийомні сім'ї та дитячі будинки сімейного типу в безпечні місця, – підкреслила Оксана Діма. – Ми не втрачаємо зв?язок з тими, хто обрав збереження життя - свого та рідних. Ми постійно на онлайн-зв'язку зі всіма службами та евакуйованими сім'ями, тому в місцях тимчасового проживання вони отримують всебічну підтримку та допомогу, завдяки чому почувають себе впевненіше і безпечніше».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію