• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Стійкість енергетичної системи, підготовка до зими та потреби громад: відбулась зустріч Європейського Альянсу міст і регіонів за відбудову України

eye

63

26.07.2024 10:25

Громада 1

img

Днями відбулась онлайн-зустріч Європейського Альянсу міст і регіонів за відбудову України. Покровську громаду запросили на зустріч як кандидата на членство в Альянсі. Участь в ній взяли заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо та начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Покровської МВА Олег Фролов.

Привітала нових членів Альянсу Гудрун Нідорф, заступниця керівника відділу (секретаріат CIVEX, Європейський комітет регіонів).

Про поточну ситуацію з утеплення та нагальні потреби в цій сфері доповіли радник Олексія Кулеби Артем Гусак (відповідальний секретар Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України) та Тетяна Єгорова-Луценко, голова Харківської обласної ради, президент Української асоціації районних та обласних рад.

У розрізі підтримки підготовки України до зими обговорили засоби цієї підтримки, діяльність Фонду енергетичної підтримки України, уроки, засвоєні з програми Generators of Hope і подальші кроки, а також заслухали пропозиції, як зробити енергетичну систему більш стійкою.

Представники Покровської МВА розповіли про потреби громади у комунальній та соціальній сферах.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію